Ga naar de inhoud
Entertainment

Sezer van Prince Charming vindt alsnog ware liefde

Sezer Prince Charming Beeld © Videoland

Het is alweer enige tijd geleden dat er een einde kwam aan het liefdesavontuur van Sezer (26) in 'Prince Charming', maar de flamboyante realiyster heeft sindsdien niet bepaald stilgezeten. Hij komt nu zelfs met een eigen rapnummer. En dat gaat, hoe kan het ook anders, over de liefde.

"Ik zal de band die ik voel met het universum nooit laten gaan, voor niemand"

Het lied komt binnenkort uit en heet 'Laten Gaan'. "Ik heb dat nummer geschreven toen ik een crush had op een jongen, dat was tijdens de eerste lockdown in april. Ik was net bij hem geweest en ik liep helemaal verliefd naar huis. ‘Ik kan je niet laten gaan. Ik zal je never nooit laten staan’, zong ik zachtjes. En zo vloeiden de eerste twee zinnen over mijn lippen. Ik realiseerde me ineens dat dit een song was. Ik begon thuis het nummer uit te schrijven. Je zou dus kunnen stellen dat het een love song is, maar ik heb het liedje zo geschreven dat het gaat over mijn liefde voor het universum."

"Ik zal de band die ik voel met het universum nooit laten gaan, voor niemand", gaat hij verder. "Die band is zo bijzonder en sterk. Het nummer gaat dus echt over het universum. Ik heb er een spirituele flavour aan gegeven, spiritualiteit is erg belangrijk voor me. En de gouden ketting die voorkomt in het nummer staat symbool voor al het materiële dat ik in mijn leven heb. Want daar ben ik natuurlijk ook dankbaar voor."

Tim
Lees ook:
Tim uit Prince Charming heeft alsnog de liefde gevonden

'Laten Gaan' heeft een bijzonder plekje in Sezers hart, legt hij uit: "Dit nummer is voor mijn gevoel het beste wat ik nu toe heb gemaakt. Het heeft meerdere lagen: als je heel goed luistert naar wat ik zing, dan zal je begrijpen waar het écht over gaat. Het is heel diepgaand en spiritueel, maar tegelijkertijd ook een leuke love track. Iedere keer als ik het opzet, voel ik liefde voor alles wat er bestaat. Voor jou, voor mij, want in essentie zijn we allemaal één en horen we bij elkaar. Ik heb ‘Laten Gaan’ echt geschreven met het licht in mijn hart."

Bekijk hieronder de trailer van de clip die over twee weken uitkomt.

Deze
Lees ook:
Deze Prince Charming-kandidaten hebben elkaar helemaal ontdekt

Voor de clipopnames besloot Sezer om zijn ‘zussen’ op te trommelen, onder wie zijn goede maatjes Tommy, Tim en Marnix, die ook te zien waren in het veelbesproken Prince Charming. "Dat was echt lit, het was superleuk. Ik heb echt veel plezier met de boys gehad en zij vonden het ook geweldig. Het was natuurlijk ook een heel andere setting dan wanneer je aan het filmen bent voor een realityshow. Ik had het wel erg druk die dag, omdat de hele clip ook door mij is bedacht. Ik was van ’s ochtend vroeg tot laat in de nacht bezig met de opnames. Maar het was het helemaal waard. Het was zo leuk met mijn sisters van Prince Charming. In sommige scènes lagen we zelfs half op elkaar, dat was echt hilarisch."

De clip is in samenwerking gemaakt met Bwvisuals. "Hij gaf mij alle vrijheid met het bedenken van het verhaal en hield zich bezig met alle technische factoren, wat ik heel belangrijk vind."

Zijn
Lees ook:
Zijn Marvin en Marnix na Prince Charming nog altijd bij elkaar?

In de toekomst kunnen de fans nog een hoop nieuwe muziek verwachten, zo verklapt Sezer aan RTL Boulevard. “Ik heb al een selectie aan nummers klaar om uitgebracht te worden. De vibe en sounds zijn heel verschillend: van futuristische urban pop, r&b tot aan in de zomer lekkere summer vibes. Ook ben ik van plan om na al mijn Nederlandse songs ook Turkse pop/rap-muziek te releasen en deze muziek te delen met heel Europa en Turkije.”

Date or No Date? Sezer probeert het weer na Prince Charming

09:22
Deze
Lees ook:
Deze hunks wonnen de buitenlandse versie van Prince Charming