Entertainment

Fans schateren om vertrek van nóg een blondine uit K3

10 februari 2021 14:00 Aangepast: 10 februari 2021 14:02
Kathleen Aerts, Josje Huisman en Klaasje Meijer tijdens hun tijd in K3 Beeld © ANP

De derde iteratie van K3 hield ook geen stand en voor de derde keer op rij is het de blondine van het trio dat als eerste haar biezen pakt. Klaasje Meijer (25) treedt namelijk in de blonde voetsporen van haar voorgangers Kathleen Aerts (42) en Josje Huisman (34). Het internet gaat nu los met memes over de vloek die op de blondines van de beroemde popband lijkt te rusten.

"Blondines raken het snelst verveeld"

Kathleen, Karen en Kristel vormden de originele K3 en scoorden hit na hit. Maar de blondine vond het in 2009 genoeg en nam na 10 jaar in de meidenband afscheid. De zoektocht naar haar vervanger bracht de groep bij Josje. De Nederlandse blondine nam Kathleens plaats in, maar hield het slechts 6 jaar vol. Vervolgens ging K3 op zoek naar de nieuwe K3 en zo kwamen ze uit bij Marthe, Hanne en Klaasje. Ook nu is het de blondine die het eerst de benen neemt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Al duizenden aanmeldingen voor plek Klaasje in K3

Naast een hele hoop tranen om Klaasjes vertrek, was er ook genoeg ruimte voor een lolletje op social media. 'Join the club', grapt één Twitteraar bij een foto van Kathleen en Josje. 'Aan de hand van de casestudy genaamd K3 kunnen we concluderen dat blondines het snelst verveeld raken', giert een ander. De aankondiging van Gert Verhulst dat Klaasjes vervanger zowel een jongen als een meisje kan zijn, zorgt ook voor geintjes. 'Marie bij Samson, Viktor bij K3?' suggereert er één. Een ander denkt dat Kristel misschien wel wil terugkeren op haar oude honk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaat déze B-Brave zanger Klaasje vervangen in K3?

Klaasje liet aan RTL Boulevard weten hoe ze zich nu voelt, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore