Entertainment

Ex van voetballer Jérôme Boateng dood gevonden na break-up 

10 februari 2021 13:51 Aangepast: 10 februari 2021 13:55
Beeld © kasia_lenhardt / Getty Images

Kasia Lenhardt, de ex-vriendin van voetballer Jérôme Boateng (32) is dood aangetroffen in haar woning in Berlijn. Het nieuws werd woensdagochtend bevestigd door goede vriendin Sara Kulka, die op Instagram een foto deelde met het model.

"Ik mis je en wat had ik graag afscheid van je willen nemen"

'Rust zacht. Jij geweldig persoon. Ik mis je en wat had ik graag afscheid van je willen nemen', deelt Sara aangeslagen bij de post. 'Ik hoop dat je nu je rust vindt en dat de waarheid boven water komt. Ik weet hoe graag je dat wilde. Ik zal je nooit vergeten en ik ken niemand die zo goed kon lachen als jij. Ik zal jouw familie veel kracht geven.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dirk Kuyt trending na onherkenbaar televisieoptreden

Volgens de Duitse BILD luidt de politieverklaring als volgt: "Gisteren omstreeks 20.30 uur was er een politieoperatie in Charlottenburg op verdenking van zelfmoord. Een levenloos persoon werd in het huis aangetroffen. Er zijn geen aanwijzingen voor schulden aan derden."

De 25-jarige Kasia had tot kort een relatie met de Duitse voetballer Jérôme Boateng. Het was de verdediger van Bayern München die besloot een einde aan hun relatie te maken, nadat het model met alcohol op achter het stuur kroop en een ongeluk veroorzaakte met zijn auto. Volgens de voetballer was het voor Kasia tijd 'om verantwoordelijkheid te nemen en te handelen in het belang van zijn familie'.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe wil even geen relatie nu ze zichzelf heeft gevonden

Kasia reageerde daar vervolgens weer op door te claimen dat juist zij hun relatie had beëindigd vanwege 'leugens en voortdurende ontrouw'. 'Dit is waar je de grens trekt', liet ze weten in haar laatste bericht op Instagram.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore