Entertainment

Marieke Elsinga: 'Soms zo kwaad dat ik ga schreeuwen'

10 februari 2021 13:13 Aangepast: 15 februari 2021 22:07
Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga is in haar nieuwste column voor tijdschrift '&C' erg open over het feit dat ze soms best licht ontvlambaar is, aldus zijzelf. "Soms ben ik ook gewoon heel erg kwaad op de situatie. Dan ga ik staccato schreeuwen", aldus de 34-jarige.

"Ik heb zo vaak de deur van mijn slaapkamer dichtgesmeten dat het wel zo’n machine van Ikea leek"

De radio-dj vertelt dat toen ze jonger was, ze al moeite had om tot tien te tellen. "Toen ik klein was, heb ik zo vaak de deur van mijn slaapkamer dichtgesmeten dat het wel zo’n machine van Ikea leek waarmee ze testen hoelang een product intensief kan worden gebruikt", biecht ze op. Eens in de zoveel tijd komt die snel geïrriteerde versie weer in haar naar boven. Bijvoorbeeld wanneer ze 's winters met een dikke jas op de fiets zit en de gevoelstemperatuur onder haar trui oploopt tot zeker veertig graden, of iemand haar laat schrikken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga klaar voor volgende stap en gaat samenwonen

Ook onterecht beticht worden van valsspelen trekt Marieke niet. "Soms ben ik ook gewoon heel erg kwaad op de situatie, dat is zo mogelijk de engste van allemaal. Dan ga ik staccato schreeuwen. Bijvoorbeeld tegen een weigerende computer, haperende Wi-Fi of een kookboek dat niet duidelijk uitlegt of je de bodem van de taart nou juist wel of niet moet voorbakken voordat je de vulling erin doet."

Het meest recente ‘staccato-schreeuwmoment’ vond plaats toen ze twee weken geleden thuis in haar eentje een coronabloedtest moest doen. Daarvoor moet je wel eerst in je vinger prikken en dat durfde de presentatrice niet. "Dat vond ik zo’n absurde situatie dat ik na flink wat wortelschieten en een hoop geschreeuw een bestaand wondje heb opengekrabd en daar bloed uit heb getapt", aldus de radio-dj.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga in de war door gelijkenis met typetje Elise Schaap

Marieke deinst er niet voor terug om haar eerlijke mening te delen. Eerder sprak ze in RTL Boulevard nog uitgebreid over het gebruik van botox. Bekijk die video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Caroline Tensen: 'Marieke Elsinga heeft nog niet onze levenservaring'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore