Ga naar de inhoud
Entertainment

Beschuit met muisjes bij Kris Kross Amsterdam niet aan te slepen

Kris Kross Amsterdam Beeld © ANP

Na Sander Huisman is ook Yuki Kempees van Kris Kross Amsterdam onlangs vader geworden. De muziekproducer deelt op Instagram een kiekje van zijn kleine spruitje.

"Welkom Jagger Kempees"

Vriendin en influencer Lizzy van der Ligt beviel op zondag 7 februari van hun eerste kindje na een 'bumpy ride', zoals ze zelf op Instagram schrijft. 'She's here!', deelt ook Yuki bij een foto van de twee grote liefdes uit zijn leven. 'Het waren een extreme paar dagen, maar eindelijk zijn we thuis en kan ik zeggen: welkom Jagger Kempees.'

Kris
Lees ook:
Kris Kross dj-Yuki Kempees en blogger Lizzy krijgen meisje

Sander Huisman werd afgelopen zaterdag ook vader van een dochter: Trix Johanna Bep Huisman en is het derde kind van het stel. Sander showt Trix via een foto op Instagram terwijl hij haar een kus op haar hoofd geeft en zegt 'heel trots' te zijn.

Of de gezinsontwikkelingen invloed hebben op de muziek die de drie heren van Kris Kross Amsterdam maken en hun plannen, is nog niet duidelijk. Een voordeel is natuurlijk dat er door corona weinig gepland staat, maar toch 'zijn de jongens altijd bezig nieuwe dingen te maken', aldus het management.

Eerbetoon
Lees ook:
Eerbetoon Antonie Kamerling bezorgt Kris Kross Amsterdam hit
Bron: RTL Boulevard