Ga naar de inhoud
Entertainment

Barry Atsma in de wolken met vierde dochtertje: 'Cirkel is rond'

Barry Atsma Beeld © RTL Boulevard

Barry Atsma (48) is dit jaar voor de vierde keer vader geworden van een dochter. Tijdens zijn huwelijk met Izaira Kersten (52) kreeg hij Zoë en Charlie en na de komst van Bobbi met zijn vriendin Noortje Herlaar (35) was het voor de vierde keer raak met de pasboren Sam. "De cirkel is rond", vertelt Barry aan RTL Boulevard.

"Ik heb nu vier dochters in huis, dus ik ben de Sjaak. Maar ik geniet er heel erg van om de Sjaak te zijn"

Barry Atsma betoverd door dochtertje Sam

02:43

Het is een drukke bedoening bij Barry thuis. De acteur zit samen met zijn vriendin Noortje en zijn vier dochters, maar hij geniet met volle teugen. Nu zijn werkzaamheden voor zijn nieuwe Duitse serie Du sollst nicht lügen erop zitten én Sam geboren is, is het tijd om het wat rustiger aan te doen. "Ik heb nu sowieso drie maanden vrij geblokt voor onze kleine", vertelt Barry aan RTL Boulevard. "Ik probeer gewoon heel veel thuis te zijn nu en tot april ga ik sowieso niet veel weg zijn."

Barry
Lees ook:
Barry Atsma en Noortje Herlaar opnieuw ouders geworden

Die keuze heeft Barry eigenlijk met al zijn dochters gemaakt, behalve zijn oudste. "Maar toen heb ik heel snel mijn lesje geleerd", verklaart de acteur. "Toen was ik gelijk helemaal stuk en bijkans overspannen van werk en een kleintje combineren, dus dat doe ik niet meer." Met zijn jongste gaat het 'heel goed' en daar gaat hij de komende tijd flink van genieten. "Sam is echt een ongelooflijk dropje. Heel lief en betovert ons allemaal."

Barry
Lees ook:
Barry Atsma over verlies broer: 'Verschrikkelijk verdrietig eind van het jaar’

Hoewel de baby 'relatief rustig' is, hebben Noortje en Barry wel 'gebroken nachten' en worden ze wakker met 'kleine oogjes'. "Maar ze vrolijkt ons ontzettend op", vertelt de acteur. "We genieten er heel erg van, ondanks dat het best vermoeiend en intensief is. Ik heb nu vier dochters in huis, dus ik ben de Sjaak. Maar ik geniet er heel erg van om de Sjaak te zijn. (...) Voor mij voelt de cirkel heel erg rond en is het een prachtige vierde, laatste dochter."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore