Entertainment

Amber Brantsen bevallen van dochter: 'Ze is een engeltje'

09 februari 2021 16:39 Aangepast: 09 februari 2021 16:57
Amber Brantsen Beeld © ANP

Vrolijk nieuws vanuit huize Brantsen. NOS-nieuwslezer Amber (31) is bevallen van haar dochter, zo meldt haar partner Rachid Finge op social media. Het is het eerste kindje voor het stel.

"Taylor is een engeltje – vooral overdag"

'Met grote trots willen Amber en ik je dolgraag voorstellen aan onze dochter Taylor', schrijft de kersverse vader op Twitter. Taylor is bijna een week oud. 'Ze werd geboren in de vroege uurtjes van 3 februari. Taylor is een engeltje – vooral overdag!' Ook deelt Rachid alvast een eerste zoete foto van de kleine meid. Amber laat aan RTL Boulevard weten dat het goed gaat. "De kleine is geweldig en we genieten intens. We hebben besloten om geen verdere reactie te geven in de media en lekker in onze babybubbel te blijven."

De kleine heeft zelfs al een eigen website. De naam Taylor is bedacht tijdens het kijken naar de Netflix-show van comedian Taylor Tomlinson. Haar tweede naam Susie is een verwijzing naar Susie Wolff, tot op heden de laatste vrouw die heeft deelgenomen aan een Formule 1-weekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zwangere Amber Brantsen breekt journaaluitzending af

Amber maakte haar zwangerschap bekend nadat ze in juli 2020 tijdens het presenteren om onduidelijke redenen voorover viel op de desk. Menig kijker wist niet wat er met haar aan de hand was toen ze een wegtrekker kreeg, totdat twee weken daarna het hoge woord eruit kwam.

Even later moest ze een journaaluitzending afbreken in verband met ochtendmisselijkheid. 'Sorry, het was een wat korter NOS Journaal om 8 uur', schreef ze toen. 'Maar bedenk: zwanger zijn is een feest!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

NOS-gezicht Amber Brantsen deelt donkerste geheim

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore