Entertainment

Edward Scissorhands-remake eindelijk in de maak?

08 februari 2021 14:32
Johnny Depp als 'Edward Scissorhands' Beeld © 20th Century Studios

De iconische film 'Edward Scissorhands' kwam in 1990 uit en was een regelrechte hit. Het is één van de meest geliefde rollen uit het arsenaal van Johnny Depp (57) en leverde hem ook een relatie op met zijn tegenspeler Winona Ryder (49). Nu de twee personages blijkbaar een kindje hebben gekregen, eisen de fans dat er een remake wordt gemaakt.

"Eén reclame is niet genoeg, ik moet meer"

"Dit verhaal gaat over een jongen met scharen voor handen", klinkt de beroemde openingszin uit Edward Scissorhands. Ook voor de nieuwe Super Bowl-reclame van Cadillac werd het gebruikt. "Nee, niet die. Maar mijn zoon Edgar", legt Winona Ryder uit, die weer in de huid kruipt van haar personage Kim. Johnny Depp is niet te zien in het filmpje, maar Timothée Chalamet vervangt hem als zijn nageslacht. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vanessa Paradis en Winona Ryder getuigen niet in zaak Johnny Depp

De reclame draait om Edgar, die wordt gespeeld door Call Me By Your Name-acteur Timothée. De zoon van Edward en Kim ervaart ongeveer dezelfde problemen als zijn vader. Zo komt hij met zijn schaarhanden vast te zitten in een metalen hek, vliegen de magneten ertegenaan, knipt hij de haren van zijn moeder en perforeert hij per ongeluk een voetbal wanneer hij die probeert te vangen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp volgende maand weer voor de rechter

De 90 seconden durende reclame lijkt het startschot voor een remake van de filmklassieker. Vele kijkers waren namelijk onder de indruk van Timothée en hopen dan ook dat er een Edgar Scissorhands-film aan komt. Zo vindt er eentje het de 'beste casting ooit'. 'Ik wil een film', meldt een ander. 'Eén reclame is niet genoeg, ik moet meer', aldus een derde. Winona lijkt het wel te zien zitten. "Het was behoorlijk onwerkelijk om Timothée als mijn zoon te zien. Hij is fantastisch, zo getalenteerd en lief. Ik heb een speciale band met hem", vertelt de actrice aan Variety

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp niet langer samen

Wat Johnny Depp ervan vindt, is onduidelijk. Het ziet ernaar uit dat hij geen onderdeel was van de reclame door zijn justitiële problemen. De acteur ligt al tijden in scheiding met zijn ex Amber Heard en de beschuldigingen vliegen hem om de oren. In de video hieronder zie je er alles over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore