Entertainment

Woning Raymond van Barneveld deels ingestort door sneeuw

08 februari 2021 11:11 Aangepast: 08 februari 2021 12:19
Raymond van Barneveld Beeld © PDC/David Callow

Waar menig BN'er dit weekend een vrolijk kiekje vanuit de sneeuw deelde, was het voor Raymond van Barneveld (53) minder leuk. De sneeuw zorgde namelijk voor enorme schade aan het huis van de darter.

"Alleen materiële schade"

Een flinke domper voor Barney, de hele zijgevel van zijn huis in Den Haag is zondag ingestort door het heftige weer. De vijfvoudig wereldkampioen zelf was niet aanwezig op het moment dat de gevel het begaf, maar wel zijn vriendin Julia. Raymond verblijft momenteel in Duitsland, waar de darter maandag op de Europese Q-school een Tourkaart probeert te bemachtigen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Raymond van Barneveld deelt prachtig kiekje uit oude doos

Daarnaast zou ook de auto van Raymond flink beschadigd zijn door al het materiaal dat naar beneden is gevallen van de gehavende gevel. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, dat laat zijn manager weten via Twitter. 'Alleen materiële schade.' Hoewel de schade aan het huis en de auto enorm zijn, is de woning volgens de brandweer wel veilig genoeg om in te verblijven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Raymond van Barneveld krabbelt weer op na 'diep dal'

Raymond kondigde vorig jaar nog aan dat hij voorgoed een punt achter zijn succesvolle carrière zou zetten, maar nu blijkt dat de tijd nog niet rijp was.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore