Entertainment

André grapt over Janny's outfit: 'Dat trek je toch niet aan?'

08 februari 2021 09:42
André van Duin Beeld © Heel Holland Bakt 7-2-2021

Het is weer gieren in de zevende aflevering van 'Heel Holland Bakt'. Terwijl André van Duin (73) de laatste opdracht van de uitzending bespreekt met de vakjury, kan hij het niet laten om een opmerking te maken over de kleurrijke outfit van Janny van der Heijden (66).

"Nou, ik vind dat ik heel erg bij de opdracht pas"

Het gele ensemble van Janny valt niet bij iedereen in de smaak. André laat met een grapje weten dat de Heel Holland Bakt-jury voor de halve finale is uitgebreid. "We hebben vandaag een gastjurylid: Lady Gaga. Janny, dat trek je toch niet aan?" Janny lacht de belediging van zich af. "Nou, ik vind dat ik heel erg bij de opdracht pas", vertelt ze. Gelijk heeft ze, want haar pak heeft alle vormen die past bij de geometrische taart die de vijf kandidaten moeten maken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Janny en Robèrt dolenthousiast over dit seizoen HHB

De Twitterende kijkers gieren om de Lady Gaga-vergelijking. 'Dit is echt geweldig', twittert een kijker. 'Geweldig, die grapjes tussen Janny en André', deelt een ander.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

HHB-kijkers liggen in een scheur door Europese misbaksels

Omdat André van Duin zoals gewoonlijk grappen en grollen uithaalt en de show maakt, verwacht je als kijker niet dat het achter de schermen helemaal niet zo goed gaat met de presentator. Tussen de afleveringen van Heel Holland Bakt onderging André namelijk chemotherapie om zijn kanker te bestrijden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore