Entertainment

Lakshmi vreesde voor negatieve reacties na Wie is de Mol?

07 februari 2021 13:41 Aangepast: 07 februari 2021 14:21
Beeld © ANP

Lakshmi (27) was maar wat bang voor negatieve reacties op haar deelname aan 'Wie is de Mol?'. Dat vertelt de zangeres in 'De Telegraaf'. Achteraf gezien viel dat echter - tot haar grote opluchting - enorm mee.

"Ik val best op met mijn blauwe haar, op straat krijg ik veel reacties"

"Ik val best op met mijn blauwe haar, op straat krijg ik veel reacties. Veel van kinderen tussen de tien en de zestien, die Lakshmi schreeuwen en kijken of ik het echt ben", vertelt de 27-jarige zangeres. "Heel bizar, omdat vroeger niemand ooit mijn naam goed heeft kunnen uitspreken. Ik had me voorbereid op de reacties: als je op tv komt krijg je best een bak haat over je heen."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Lakshmi start eigen digitale club om contact te houden met fans

Maar eigenlijk kwamen die negatieve berichten helemaal niet. "Ik heb zó veel lieve berichten gehad. Ik wist niet wat me overkwam." Toen de zangeres in aflevering 4 een rood scherm kreeg, moest ze best even bijkomen van het hele avontuur. "Toen ik thuis was, heb ik drie boeken gekocht en ben daarmee op een terras gaan zitten, heb wijn gedronken, gerookt en gelezen als een soort verstrooide oude vrouw en ben zelf ook gaan schrijven om het te kunnen verwerken, het was vrij intens."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore