Entertainment

Deze BN'ers genieten volop van de sneeuw

07 februari 2021 11:24 Aangepast: 07 februari 2021 19:23
Beeld © Instagram @Bridgetmaasland

Ook heel bekend Nederland heeft de sneeuw inmiddels gevonden. Er worden dan ook flink wat sneeuwballen, -poppen en -engelen gemaakt in het witte dekbed dat de straten bedekt.

"Guus Sneeuwis"

Zo besluit Guus Meeuwis zijn gezicht in de sneeuw te steken, waardoor er een afdruk achterblijft. 'Guus Sneeuwis', schrijft hij daarbij op zijn Instagram. Vriendin Manon Meijers kan in de reacties wel lachen om het grapje.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Jan Smit over Voice-avontuur: 'Heel anders dan ik gewend ben'

Jan Smit duikt de kou in met zijn twee kinderen. "Wat blijft het toch bijzonder", schrijft hij onder een foto van de twee. Bridget Maasland doet hetzelfde, maar die heeft de volle laag al te pakken gekregen. "Gelijk ingezeept", schrijft de presentatrice onder een foto van haar natte gezicht. Op de achtergrond is zoon Mees te zien.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Guus Meeuwis wil met niemand anders dan zijn Manon oud worden

Voor Frans Bauer is het veel te koud buiten. Die bekijkt het tafereel liever vanuit de woonkamer. "Ook hier in Fijnaart de hele straat mooi wit!! Ondertussen sneeuwt het vrolijk verder. De temperatuur is onder nul!! Brrrrrr."

Het lijkt wel alsof tout bekend Nederland de straat op is gegaan, want ook Roxeanne Hazes, Daan Schuurmans, Gordon, Hugo de Jonge, Dave Roelvink en onze eigen Luuk Ikink delen snoezige kiekjes op Instagram. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore