Ga naar de inhoud
Entertainment

Brenda weer aangepakt door Anouk: 'Alsof ik naar K3 keek'

Beeld © The voice of Holland

The Battles van 'The voice of Holland' zijn officieel begonnen. Alle talenten willen natuurlijk dolgraag door, maar daarvoor moeten ze wel álles geven. Dat doet de 33-jarige Brenda van Aarsen dan ook, maar bij coach Anouk (45) staat ze al 1-0 achter.

"Bij Brenda zag ik af en toe een beetje de vibe alsof je voor een kinderklas aan het zingen was"

Brenda's coach Jan gaat voor The Battles op de Nederlandse tour. De Volendammer geeft Brenda en haar concurrente Angelina het zomerse nummer 'Waar Ga Je Heen' van Emma Heesters. Hoewel de dames er zelf een feestje van maken op het podium, zijn de coaches minder enthousiast.

Tranen
Lees ook:
Tranen vloeien bij 'beste battle' in The voice of Holland

"Interessant", noemt Waylon het optreden. "Ik zag iemand die een generatie terug moest en iemand die er middenin zit. Dat kon je ook wel een beetje zien", gaat hij verder. "En misschien zeg ik nu iets lulligs, maar bij Brenda zag ik af en toe een beetje de vibe alsof je voor een kinderklas aan het zingen was en bij Angelina zag ik gewoon... het moment", aldus de zanger.

Zijn keus valt dan ook op Angelina en zo denkt Anouk er ook over. "Brenda, bij jou had ik echt het idee alsof ik naar K3 zat te kijken, en daar ben ik iets te oud voor."

Ook
Lees ook:
Ook bij The Voice UK rommelt het: 'Zijn enorm strijdlustig'

Uiteindelijk is het coach Jan die moet beslissen, maar voordat het zover is wil ook Ali B nog iets kwijt over het optreden. Want hoewel hij inziet dat Brenda nog altijd ‘te veel’ geeft, vindt hij het wel iets hebben. "Ik denk bij mezelf: dit is zij gewoon. En dat betekent iets voor mij, als mensen gewoon authentiek zijn (…) Nu ik je twee keer heb gezien, heb je mijn interesse gewekt."

Ali besluit haar dan ook een tweede kans te geven als Jan kiest voor Angelina. "Voorlopig vind ik dat je die stoel verdient." 

Voice-kandidaten gaan in op felle kritiek Anouk

03:16

The voice of Holland is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.