Ga naar de inhoud
Entertainment

Yvon Jaspers heeft het er maar druk mee: weer BzV-baby geboren

Yvon Jaspers Beeld © Linelle Deunk

Yvon Jaspers (47) mag weer op babybezoek! Boer Hans uit het vierde seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' en zijn Audrey zijn voor de vierde keer ouders geworden. Via de website van het populaire programma laat Hans weten enorm trots te zijn op zijn grote gezin.

"Ze zijn natuurlijk heel trots op hun kleine zusje"

Baby nummer vier werd op vrijdag 29 januari geboren en luistert naar de prachtige naam Sofie. En het toeval wil dat Sofie is geboren op dezelfde dag als dochter Silke! Meteen na de geboorte konden de oudste kinderen via FaceTime hun zusje bewonderen. "Dat was wel heel leuk om te doen, ze zijn natuurlijk heel trots op hun kleine zusje", aldus Hans.

Vruchtbaar
Lees meer:
Vruchtbaar programma: zoveel BZV-baby's zijn er al geboren

Ook BzV-presentatrice Yvon Jaspers heeft het kindje al gezien. Hans vertelt: "Sofie is om 14.05 uur geboren en later zag ik dat Yvon precies om 14.05 uur een appje had gestuurd om te vragen hoe het met ons ging. Dat vonden we zo bijzonder dat we haar meteen maar even hebben gebeld om het mooie nieuws te vertellen."

De familie van Hans bestaat nu uit vier koters en dat is soms best aanpoten tijdens de coronacrisis, vertelt hij. "Ik hou wel van de drukte om me heen, gezellig. En als het allemaal wat veel wordt, neem ik ze gewoon mee de kas in. Dan kunnen ze daar lekker rommelen."

Milou
Lees ook:
Milou uit Boer zoekt Vrouw is toe aan iets anders

Onlangs werd ook boerin Steffi moeder van een meisje. Aan RTL Boulevard vertelt ze helemaal op een roze wolk te zitten:

Boerin Steffi zit op roze wolk na geboorte dochtertje

01:52