Entertainment

Zwangerschap kwam voor Jennifer Hoffman als een cadeautje

05 februari 2021 12:26
Jennifer Hoffman Beeld © ANP

"Laten we na corona weer kijken", dat concludeerden Jennifer Hoffman (40) en haar vriend Dorian nadat hun zwangerschapstraject in het ziekenhuis vanwege corona werd uitgesteld. En toen: pats-boem, werd ze zwanger. Jennifer vertelt erover in 'Jan'.

"Uiteindelijk is het me overkomen, wat heel fijn voelt"

Jennifer Hoffman vertelt in een interview met Jan dat zij lange tijd dacht dat ze het moedergen niet had. "Ik ben niet zo’n vrouw die op baby’s duikt." Toch begon het in de loop der tijd steeds meer te kriebelen. "Maar langzaam schoof dat op naar: laten we het maar proberen en kijken of het lukt. En dan lukt het niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Hoffman over zwangerschap: 'Zo aan het genieten'

De actrice ging naar het ziekenhuis, maar uit onderzoeken bleek dat er niets aan de hand was. Toch lukte het haar niet om in verwachting te raken en daarom maakten Jennifer en Dorian zich op voor een eventueel ziekenhuistraject. "Maar toen kwam corona en kon zo’n traject sowieso voorlopig niet doorgaan."

Jennifer voelde zich daar eigenlijk wel fijn bij, omdat ze het even uit haar gedachten kon zetten. "Dus ik heb het losgelaten." Niet veel later bleek dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. "Uiteindelijk is het me overkomen, wat heel fijn voelt, want dan voelt het alsof ik niet de keuze heb gemaakt, maar dat er toch iemand blijkbaar graag wil zijn."

Het hele interview met Jennifer lees je in de nieuwe Jan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Hoffman in verwachting van eerste kindje

Ook Danny Vera en zijn vrouw Escha probeerden lange tijd om zwanger te worden en ook hun traject in het ziekenhuis werd stilgelegd. Wonder boven wonder raakte Escha op de natuurlijke manier in verwachting. Hun kerstkindje werd op eerste kerstdag geboren.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore