Ga naar de inhoud
Entertainment

Dinand Woesthoff viert 'feest' bij graf Guusje Nederhorst

Dinand Woesthoff en Guusje Nederhorst Beeld © ANP

Op 29 januari was het precies 15 jaar geleden dat Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van borstkanker. Een paar dagen later zou ze jarig zijn geweest. Haar oude liefde Dinand Woesthoff (48) en zijn gezin grepen haar verjaardag aan om er een 'feestje' van te maken bij haar laatste rustplaats.

"We vieren het leven, de liefde en herinneringen op onze speciale plek"

Dinand wil het leven vieren en doet dat bij het graf van zijn overleden echtgenoot Guusje. 'We hebben gezongen, gelachen, taart gegeten en choco gedronken', zegt hij erover. De Kane-zanger omschrijft het als 'een feestje op de juiste plek.' 'Iedereen met elkaar verbonden. Zoveel jaar verder is het bovenal licht en stralend.' Hij sluit zijn bericht af met zijn felicitaties aan Guusje, die op 4 februari geboren werd en dit jaar 52 kaarsjes had moeten uitblazen. 

Dinand
Lees ook:
Dinand Woesthoff eiste dat zijn vrouw in ziekenhuis zou bevallen

Ook Dinands huidige vrouw Lucy en twee van zijn kinderen waren bij het 'feestje'. 'We vieren het leven, de liefde en herinneringen op onze speciale plek', schreef Lucy in haar Instagram Story. Op de foto is ook hun dochter Leia Guusje (4) te zien. Dinand hertrouwde in 2009 met Lucy, waarna ze samen een dochtertje en twee zoons kregen, Jimi (14) en Che (10). Samen met Guusje kreeg hij zoon Dean (17). 

Dean
Lees meer:
Dean Woesthoff treedt in de voetsporen van vader Dinand

Het zou zomaar kunnen dat Dinand binnenkort nog meer 'feestjes' heeft, maar dan met zijn band Kane. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Dinand Woesthoff hint op comeback Kane

02:17