Entertainment

Geen special guests bij Super Bowl-optreden The Weeknd

05 februari 2021 04:33 Aangepast: 05 februari 2021 07:39
The Weeknd voor The Super Bowl Halftime Show Beeld © Getty Images

In tegenstelling tot veel van zijn voorgangers, deelt The Weeknd (30) zondag het podium van de Super Bowl niet met andere artiesten. In een interview met NFL Network liet de zanger donderdag weten dat zijn visie voor de pauzeshow geen ruimte overlaat voor andere entertainers.

"Het paste niet binnen het verhaal dat ik wil vertellen met het optreden"

De Canadees vertelt dat hij veel geruchten heeft gelezen over gasten. "Maar het paste niet binnen het verhaal dat ik wil vertellen met het optreden, dus reken er niet op", aldus Abel Tesfaye, zoals de artiest eigenlijk heet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Weeknd kondigt extra concert in Ziggo Dome aan

Vorig jaar traden Shakira en Jennifer Lopez samen op in de pauze van de Super Bowl, de finale van het American Footballseizoen. Het jaar ervoor waren Travis Scott en Big Boi de gasten van hoofdact Maroon 5. Lady Gaga en Justin Timberlake gaven hun shows in 2017 en 2018 ook solo.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Weeknd verrast ziekenhuismedewerkers met maaltijden

De Super Bowl en de halftimeshow zijn dit jaar ook in Nederland te volgen via zender ESPN. De wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de Tampa Bay Buccaneers wordt in de nacht van zondag op maandag (Nederlandse tijd) gespeeld.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore