Entertainment

Opnieuw verdrietig nieuws voor Jan Dulles: vader overleden

02 februari 2021 15:31 Aangepast: 02 februari 2021 15:47
Jan Dulles Beeld © ANP

Zanger Jan Dulles (46) deelt op Facebook dat zijn vader is overleden. Het tragische nieuws komt vlak na het overlijden van zijn drie maanden oude dochtertje Donna.

"Rust zacht ouwe! Je werk zit erop"

Jan brengt via social media een eerbetoon aan zijn pa en doet dat aan de hand van het liedje 'Betere jaren' van zijn band de 3JS. 'Aan de muur hangt een foto van jou en mij, van hoe jij naar me keek', begint de zanger. 'Rust zacht ouwe! Je werk zit erop.'

De vader van de zanger had de ziekte van Alzheimer, waardoor hij al vijf jaar in een verzorgingstehuis zat. Jan zette zich vaak in voor De Hersenstichting.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Dulles over verlies dochter: 'Er zit een grote bak verdriet'

Jan was in het verleden bijzonder openhartig over de ziekte van zijn vader en hoe diens dementie voor hem was. Zo schoof hij aan bij RTL Late Night om daarover te vertellen. "Mijn vader wist niet meer waar hij was", legt hij uit in het interview. "Dan liep hij te dolen door de kamers en ging zelfs de straat op. (...) Het is een aflopende zaak." Jan schreef ook het nummer 'Hier voor jou' over de ziekte, wat in 2015 uitkwam. 

Jan en zijn vriendin Caroline Mol gaan momenteel door een bijzonder moeilijke periode. De 3JS-frontman meldde afgelopen december dat 'de grootste nachtmerrie van iedere ouder' was uitgekomen. Hun drie maanden oude dochtertje Donna was plotseling komen te overleden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore