Entertainment

Joshua reageert op geruchten over hem en Charlotte in WIDM

02 februari 2021 11:14
Joshua Nolet en Charlotte Nijs Beeld © AVROTROS

Het vertrek van Joshua Nolet (32) uit 'Wie is de Mol?' is een groot gemis voor zijn mede-kandidaten en de kijkers thuis. De zanger is één van de smaakmakers van het huidige seizoen. Maar de grotere vraag is misschien wel: wie gaat Joshua zelf het meest missen? Charlotte misschien?

"Qua vriendschap wel, we hadden heel veel lol samen"

Dat de twee een leuke klik hebben, spat van het scherm af. Toch is er geen sprake van een romance, aldus Joshua. In gesprek met AD ontkent hij met klem dat er iets met de Hart van Nederland-journalist is ontstaan tijdens de opnames. Joshua heeft namelijk een vriendin. Over het 'moois dat opbloeide' tijdens de tekenopdracht zegt hij: "Qua vriendschap wel, we hadden heel veel lol samen. Het was hilarisch om haar te zien spartelen met een kwast. We werden er heel melig van."

Maar van het één kwam niet het ander. "Nee, nee, nee. Ik snap wel dat mensen iets tussen Charlotte en mij zagen ontstaan, we hadden op een gegeven moment ook allebei verf op ons gezicht. Ach, ze deed heel erg haar best, ik vond haar aandoenlijk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joshua reageert op extreme Molactie in Wie is de Mol?

Het is een understatement dat Joshua zijn exit in Wie is de Mol? niet aan zag komen. Vol goede moed begon hij aan de vijfde aflevering en was hij er heilig van overtuigd dat Marije het strijdtoneel moest verlaten. Niets bleek minder waar. In de video vertelt hij dat het zijn tijd was. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore