Entertainment

Love is in the air: deze B&B-eigenaren zoeken de liefde

01 februari 2021 16:44 Aangepast: 03 februari 2021 18:01
Beeld © RTL

In het nieuwe programma 'B&B Vol Liefde' gaan alleenstaande B&B-eigenaren op zoek naar een partner die over de grens durft te kijken. In een dagelijkse show die wordt uitgezonden op één van de RTL-kanalen, kun je deze zoektocht naar de ware liefde volgen. Hieronder stellen we de B&B-eigenaren aan je voor.

Debbie

Debbie is als oud-televisieproducente in 2005 met haar toenmalige man en twee kinderen naar Spanje verhuisd. Ze had het gevoel dat er meer was om nog te ontdekken. Ze kochten in 2007 een boerderij in het Catalaanse dorpje Sant Andreu del Terri, dichtbij Gerona in Spanje. Er zijn 10 kamers in het huis en verder heeft ze een prachtige tuin, waar ze onder andere originele woonwagens verhuurt en retraites organiseert. Inmiddels is haar ex-partner terug naar Nederland gegaan en studeren haar kinderen in Barcelona. "Het is prima te doen in je upje, maar het lijkt mij leuker om met zijn tweetjes naar een terrasje te kunnen gaan. Mijn ideale man is een man van mijn leeftijd en mijn hart. Goed gehumeurd en een grote stoere bink."

Caroline

Caroline woont sinds mei 2019 in Oostenrijk waar ze een stijlvolle lodge met 5 appartementen verhuurd. De oud-stewardess kreeg door een zwaar ski-ongeluk in 2018 pas echt het besef dat het belangrijk is om je dromen na te jagen. "Ik zoek iemand die charmant is en een sportieve bourgondiër is. Op dit moment leef ik mijn droom, maar mijn droom zou nog mooier zijn als ik de liefde hier ook zou vinden." 

Bert

Bert is een lieve man. Hij heeft een eigen mening en zoekt ook een vrouw die stevig in haar schoenen staat. Iemand die initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend is. Hij had in Nederland een goedlopend financieel bedrijf, maar heeft dit in 2010 verkocht en is naar Frankrijk gegaan om een B&B te beginnen. Hij heeft in totaal 26 slaapplekken, verdeeld over 4 kamers. Hij heeft alles zelf verbouwd met hulp van vrienden. Hij is niet zo bezig met de toekomst en leeft in het nu. "Ik zoek een leuke, sportieve vrouw, die wel een weerwoord heeft." 

Debbie

In het centrum van een prachtige Zuid-Italiaanse havenstad  heeft Debbie in december 2019 haar eigen Boutique Bed & Breakfast geopend. Debbie is een vlotte, intelligente en ondernemende dame én hartstikke vrijgezel, met de Italiaanse mannen lukt het niett. "Voor mij is sport en gezondheid een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik zoek iemand die warm, gezellig en lief is en mij kan verrassen." 

Vincent

De sportieve Vincent (32) had altijd al iets met Italië. Daarom is hij, nadat het uitging met zijn vriendin, vertrokken naar dat land. Hij heeft daar afgelopen zomer samen met een collega-vriend een groot pand gekocht. Het doel is om in mei open te gaan. Hij valt op spontane vrouwen met een lieve glimlach. Iemand die zelf ook initiatief neemt.

Astrid

Samen met hond Zara woont de sportieve Astrid op het Noord-Italiaanse platteland. Ze runt sinds 2009 helemaal alleen de B&B, nadat haar man plotseling overleed door een ongeluk in Italië. Toch besloot ze te blijven, maar een leuke man is er nooit meer gekomen. Ze is helemaal klaar voor de liefde.

Eveline

Eveline is een avontuurlijke, relaxte meid die gek is op reizen. Ze doet fanatiek aan golfsurfen, kitesurfen en yoga. Na op veel verschillende plekken te hebben gewoond in de wereld, voelt ze zich nu in Portugal echt thuis. Ze heeft alles op een rijtje, maar mist nog een partner met wie ze haar avonturen kan delen.

Jacob

Jacob is een sportieve man, die met de filosofie ‘Work hard, play hard’ door het leven gaat. Hij is op zoek naar een liefdespartner voor de rest van zijn leven. Hij is veel bezig met sport, natuur en dieren. Zijn mega villa aan de Portugese kust is tevens een B&B. In de zomer verhuurt hij dit aan grote groepen. Hij valt op vrouwen die eerlijk zijn en open staan om nieuwe dingen te leren.

Dajo

Dajo is een hardwerkende jongen die houdt van het buitenleven. Hij staat altijd klaar voor anderen, maar voelt nu dat het toch echt tijd is voor hem om de liefde te vinden. Hij is samen met zijn moeder sinds 15 jaar eigenaar van een kleine eco/natuur camping met vier gites. Hij kan niet wachten om met een sportieve dame zijn leven verder te delen.

Matthijs

Matthijs woont al 15 jaar in Spanje, nadat hij na een cursus Spaans in Granada verliefd werd op het land. Drie jaar geleden is hij een Casa Rural in Zuid-Spanje begonnen met zijn toenmalige Spaanse vriendin. Matthijs is avontuurlijk, hij heeft een sociaal leven en houdt van een feestje. Hij zoekt een actieve en sportieve vrouw die hem komt vergezellen in zijn geliefde Spanje.

Heb jij interesse om één van deze vrijgezelle vrouwelijke en mannelijke Bed en Breakfast-eigenaren beter te leren kennen? Meld je dan hier aan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore