Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvie gooit make-up ritueel om: 'Geen prioriteit op mijn lijst'

Sylvie Meis tutorial Beeld © YouTube-kanaal Sylvie Meis

Microblading, contouren... Sylvie Meis (42) is er klaar mee. Sinds we in lockdown zitten gaat de presentatrice voor een meer naturel look, die ze nu met ons deelt op haar YouTube-kanaal. Notitieblok in de aanslag? Want 'naturel' of niet: er zijn behoorlijk wat stappen te gaan.

"Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb het allemaal wat teruggeschroefd als het om make-up gaat"

Omdat haar vorige tutorial zo'n 'groot succes' was vond Sylvie het tijd voor een nieuwe. In de tussentijd is er namelijk veel veranderd: "Zo zit ik in een nieuwe make-up kamer. En we zitten in lockdown, dat maakt het leven wel anders. Ik ben getrouwd, ook een groot ding in mijn leven... Dus ik dacht: het is tijd om jullie een geüpdate make-up routine te geven."

Sylvie
Lees ook:
Sylvie weigert joggingbroek: zelfs tijdens chemo was ik sexy

"Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb het allemaal wat teruggeschroefd als het om make-up gaat. Het is geen prioriteit op mijn lijst. Maar toch doe ik het wel elke dag zodat ik mezelf gemotiveerd houd en om mezelf een beetje de glow van het leven te geven."

"Soms voel je je niet verbonden met de wereld. En ik denk: als je je wél verbonden met jezelf voelt dan helpt dat. Ik wil jullie dat in makkelijke stappen laten zien. Het wordt niet lang, maar snel en effectief. Het geeft je sparkle en glow", belooft ze voordat ze begint. Less is more dushoewel ze alsnog concealer, foundation, poeder, blush, oogschaduw, mascara, oogpotlood, highlighter, lippenstift en lipgloss tevoorschijn tovert. Hoe dan ook: met deze look kun je wel op een videovergadering verschijnen.

Leco
lees ook:
Leco verbaasd over ophef rondom Sylvies fillers: 'Geen taboe'

Eind vorig jaar bekende Sylvie fillers te gebruiken, waarna behoorlijk wat ophef ontstond. Onder anderen Leco begrijpt daar niets van.

Leco verbaast over ophef rondom Sylvie's fillers: 'Geen taboe'

05:22