Entertainment

Vriendin Donny Roelvink verklaart de liefde met bijzondere tattoo

29 januari 2021 12:36
Dony en Janice Beeld © Instagram @janiceblok

Donny Roelvink werd op zijn 23e verjaardag afgelopen december flink in de watten gelegd door liefje Janice Blok. Niet alleen gaf ze hem motorrijlessen en een paar nieuwe Nike's cadeau, óók liet ze speciaal voor hem een tatoeage zetten. "Ik wilde heel graag iets voor hem doen", vertelt ze in de nieuwste 'Grazia'.

"Zelfs mensen die niet kunnen zien, kunnen voelen hoeveel ik om hem geef"

"Ik heb nog nooit een tattoo genomen voor een partner", vertelt Janice in het tijdschrift. "Altijd als vriendinnen tegen me zeiden dat ze dat wilden doen, dan zei ik altijd: 'Wat bezielt jou? Wie weet is het binnen een jaar over.'"

Toch ging ze uiteindelijk ook zelf overstag. "Sinds ik met Donny ben, heb ik – heel gek – altijd die drang gehad om mijn liefde te bevestigen en dat te laten zien", legt ze uit. "Uiteindelijk besloot ik daarom een tatoeage voor hem te laten zetten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Donny Roelvink: ruzie met Dave nog altijd niet opgelost

Janice liet haar liefdesverklaring op de binnenkant van haar arm zetten. Hoewel voor een buitenstaander het misschien slechts stipjes zijn, laat de brunette weten dat er 'Donny' staat in braille. "Zelfs mensen die niet kunnen zien, kunnen voelen hoeveel ik om hem geef", aldus Janice. 

Bang om later spijt te krijgen van haar keuze is ze niet. Janice, die tevens de manager is van Donny, is namelijk van plan helemaal voor Donny te gaan en 'voor altijd bij hem te blijven'. Haar lief denkt daar net zo over: "Hij vond het heel speciaal en vond het heel erg mooi. Nog nooit had iemand zoiets voor hem gedaan (...) Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, maar mijn liefde zegt niets anders dan voor altijd bij hem te blijven", aldus Janice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Janice Blok legt jarige Donny Roelvink flink in de watten

Donny en Janice zijn inmiddels ruim een jaar samen en maakten onlangs bekend samen te gaan wonen in Amsterdam. Hiervoor verlaat Janice haar geliefde Rotterdam.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore