Entertainment

Dirk Kuyt trending na onherkenbaar televisieoptreden

29 januari 2021 08:34 Aangepast: 29 januari 2021 08:40
Dirk Kuyt Beeld © Ziggo Sport

Kijkers van 'Ziggo Sport' moesten gisteravond even twee keer knipperen toen Dirk Kuyt (40) in beeld verscheen. De oud-Feyenoorder was aanwezig om de wedstrijd tussen Liverpool en Tottenham Hotspur te analyseren, maar op social media ging het alleen maar om zijn metamorfose.

"Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was: Dirk Kuyt heeft zijn haren gekamd"

Niet alleen heeft de voormalig voetballer zich, terwijl alle kappers nog altijd gesloten zijn, een nieuw kapsel aangemeten - waar zijn de witblonde krulletjes gebleven? Volgens Twitter heeft hij wel meer aan zichzelf laten doen. Met zijn gladde kapsel en zwarte coltrui heeft hij dan ook meer weg van een barista dan voetballer. Kijkers vragen zich dan ook hardop af of ze het goede programma voor zich hebben, of in een aflevering van De TV Kantine of Temptation Island zijn beland...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Dirk Kuyt na scheiding alweer van de markt'

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Stefano Keizers verrast door zijn persiflage in De TV Kantine

Dirk is weer terug in de schijnwerpers nadat hij vorig jaar aankondigde na 22 jaar te scheiden van zijn vrouw Gertrude. Een reden voor de breuk was er niet. De voetballer stelde destijds in De Telegraaf dat het vuur gedoofd was. "Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen."

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore