Entertainment

Jaydi laat zich uit over online haat Sonny: 'Dat gun je niemand'

01 februari 2021 07:08
Jaydi Temptation Beeld © Temptation Love Therapy

Wie meedoet aan 'Temptation Island' kan zich voorbereiden op enige kritiek van kijkers, maar deelnemer Sonny krijgt dit seizoen hele bákken over zich heen. Het is zelfs zo erg dat zijn ex Jaydi het nu voor hem op moet nemen.

"Ik ben er altijd vanuit gegaan dat ik niet zonder Sonny kon"

In Temptation Love Therapy vertelt Jaydi dat ook zij het in eerste instantie zijn eigen schuld vond. "Hij heeft zelf die uitspraken gedaan, dus al die commotie is zijn eigen schuld", begint ze op de bank tegenover presentatrice Gwen van Poorten. "Maar ik vind het ook wel zielig voor hem. Je gunt het niemand om zoveel ellende over zich heen te krijgen. Het is niet slim wat hij heeft gezegd en absoluut niet netjes - en ik wil het dan ook niet goedpraten, maar het is wel heftig voor hem."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo denkt Sonny van Temptation Island nou echt over Ricky

Hoewel Sonny eerder beweerde dat zijn omstreden uitspraken uit verband zouden zijn gerukt, herkent Jaydi hem wel in de woorden. "Hij heeft mij altijd het gevoel gegeven dat ik niemand beters zou kunnen krijgen dan hij. En de uitspraken die hij dan nu doet verklaren veel van zijn gedrag. Alles valt nu op zijn plek."

Toch heeft het haar ook iets positiefs gebracht, want veel mensen herkennen haar situatie. Zo vertelt ze: "Ik krijg heel veel berichten met: 'Je hebt mij echt aan het denken gezet met je acties en hoe sterk je bent.' Daarin merk ik dat ik toch een voorbeeld ben geweest voor een aantal mensen en dat vind ik wel fijn. Ik ben er altijd vanuit gegaan dat ik niet zonder Sonny kon en ik ben erachter gekomen dat ik een stuk sterker ben."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Gaat Tahira in Temptation Island voor problemen zorgen?

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore