Entertainment

Jaydi zet Sonny op zijn plek na exit Temptation: 'Laffe actie'

29 januari 2021 09:52 Aangepast: 29 januari 2021 10:09
Jaydi Temptation Beeld © Temptation love Therapy

Na Gulcin en Sorelis pakte ook Sonny vroegtijdig zijn koffers in 'Temptation Island: Love or Leave'. Een 'laffe actie' volgens zijn ex Jaydi. 

"Ik denk dat hij niet had verwacht dat het zo zou lopen"

In Temptation Love Therapy doet Jaydi een boekje open over haar Italiaanse avontuur. Hoewel het bij sommige stellen nog onduidelijk is hoe het afloopt, is voor Sonny en Jaydi de koek toch echt wel op. Daarom nam Sonny het rigoureuze besluit om het programma voortijdig te verlaten. "Ik vond het zelf wel een beetje laf dat hij naar huis ging omdat ik vind dat hij niet op de juiste manier zijn temptation is aangegaan", vertelt Jaydi.

"Ik vind dat hij het een beetje uit de weg gaat omdat die meiden, die praten niet met hem mee, hij kreeg echt een spiegel voor zich."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sonny van Temptation vertelt over plannen rond eigen documentaire

Volgens Jaydi deed ze enkel mee aan Temptation omdat Sonny dat wilde. "Ik vond het daarom wel een beetje laf dat hij zoiets had van: ik ga eerder naar huis toe", gaat ze verder. "Ik denk dat hij niet had verwacht dat het zo zou lopen. En ik denk al helemaal niet dat hij van mij had verwacht dat ik een klik met iemand anders zou hebben en het besluit zou maken te stoppen met onze relatie."

Voor Sonny was de breuk volgens de realityster enorm confronterend omdat hij volgens haar altijd dacht dat zij hém niet zou verlaten, maar hij háár. En dat kleinerende gedrag pikte ze niet meer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo denkt Sonny van Temptation Island nou echt over Ricky

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore