Entertainment

'Nieuw uiterlijk' Demi Moore valt niet in de smaak tijdens modeshow

28 januari 2021 11:24 Aangepast: 28 januari 2021 11:26
Demi Moore Beeld © Getty Images

Een levenslange droom is uitgekomen voor Demi Moore. De 58-jarige opende de modeshow van Fendi tijdens de Parijse Fashion Week. En daar is de actrice heel tevreden over, vertelt ze op Instagram. Maar haar ogenschijnlijk veranderde uiterlijk wekt bij haar volgers weinig tevredenheid.

"Wat is er met je gezicht gebeurd?"

'Dit is een tienerdroom die in vervulling komt', vertelt Demi op social media. De actrice bedankt Kim Jones, die sinds kort voor Fendi ontwerpt. 'Gefeliciteerd met een prachtig en magisch debuut!' Demi wordt door bekende vrienden opgehemeld. 'Prachtig', vinden ze haar. Maar dat geldt niet voor haar volgers, die massaal beweren te schrikken van haar uiterlijk. 'De plastisch chirurg die haar ingrepen heeft gedaan, moet zijn vergunning kwijtraken', laat er eentje achter. 'Wat is er met je gezicht gebeurd?' vraagt een andere bezorgde fan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wauw: Demi Moore schittert in sexy lingerieshow van Rihanna

Het is niet de eerste keer dat Demi op de catwalk schittert. De 58-jarige was ook onderdeel van de Savage X Fenty Show, het lingeriemerk van Rihanna, waarvan er jaarlijks een soort Victoria's Secret Fashion Show wordt gemaakt voor Amazon Prime. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore