Ga naar de inhoud
Entertainment

Pamela Anderson voor de vijfde keer getrouwd

Pamela Anderson Beeld © Getty Images

Pamela Anderson (53) is voor de vijfde keer getrouwd. De voormalig 'Baywatch'-actrice heeft op kerstavond het jawoord gegeven aan haar bodyguard Dan Hayhurst, vertelt ze woensdag in de 'Daily Mail'.

"Ik ben precies waar ik moet zijn: in de armen van een man die oprecht van me houdt"

De intieme huwelijksplechtigheid vond plaats bij Pamela's huis op Vancouver Island in Canada. "Ik ben precies waar ik moet zijn: in de armen van een man die oprecht van me houdt", zegt de oud-actrice, die ook foto's van de grote dag met de Britse krant heeft gedeeld. "Ik ben verliefd. We zijn getrouwd op kerstavond met de goedkeuring van onze families. Iedereen die we kennen is blij voor ons."

'Pamela
Lees ook:
'Pamela Anderson datet met eigen personeel'

De 53-jarige Pamela leerde Dan een jaar geleden kennen vlak voor de eerste lockdown. De twee hebben sindsdien geen seconde zonder elkaar doorgebracht. "Dit jaar samen voelt als zeven jaar samen. Als een soort hondenjaren."

Pamela Anderson opent aanval op realityshows

05:09

De blondine trouwde eerder met Tommy Lee (1995-1998), met wie ze twee zoons heeft. In 2006 trouwde ze met Kid Rock, maar ook dat hield niet lang stand. Pamela gaf vervolgens twee keer, in 2007 en 2013, het jawoord aan Rick Solomon. In januari vorig jaar werd bekend dat Pamela met haar toenmalige vriend Jon Peters ging trouwen, maar dat flitshuwelijk van twaalf dagen bleek achteraf niet officieel te zijn.

Pamela
Lees ook:
Pamela Anderson beweert: 'Veganisten zijn beter in bed'