Entertainment

Barry Atsma en Noortje Herlaar opnieuw ouders geworden

28 januari 2021 12:22 Aangepast: 28 januari 2021 12:28
Barry Atsma en Noortje Herlaar Beeld © ANP

De beschuit met muisjes mogen rond in huize Atsma-Herlaar, want Noortje (35) is bevallen van hun tweede kindje. Dat heeft het koppel via Instagram bekendgemaakt.

"We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar"

'Afgelopen maandag, in de stille uurtjes van de vroege ochtend, is ons prachtige, kleine meisje Sam geboren. Samen met haar drie grote zussen genieten we eindeloos van haar zachte kreetjes en zoekende oogjes. We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar. Wat een wonder weer. En wat ben ik ongelooflijk trots op mijn lief Noortje. Wat een kracht en wat een eindeloze liefde', schrijft Barry op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Barry Atsma over verlies broer: 'Verschrikkelijk verdrietig eind van het jaar’

Het acteurskoppel maakte de zwangerschap afgelopen oktober op de rode loper van het Gouden Kalveren gala bekend via RTL Boulevard. "Ik ben niet alleen op de rode loper", zei een stralende Noortje toen.

De kersverse ouders leerden elkaar zo'n vijf jaar geleden kennen op de set van de film Knielen op een bed violen. Samen kreeg het stel in 2018 al een dochtertje: Bobbi. De Klem-acteur heeft uit een eerdere relatie nog twee dochters: Zoë en Charley.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fred van Leer, Marco Borsato en Noortje Herlaar massaal gegoogeld

Zijn ex-vrouw Izaira, met wie Barry achttien jaar samen was, speelt nog altijd een belangrijk deel in zijn leven. In de podcast van Roel van Velzen vertelde de acteur zelfs dat Noortje en zijn ex vriendinnen zijn. Over de scheiding zei hij: "Dat plaatje van een gezin samen vormen, de droom die we allemaal hebben als je kinderen krijgt, ga je kapotmaken. Dat besef vond ik extreem heftig, heel verdrietig."

Noortje was afgelopen seizoen nog hoogzwanger te zien in het tweede seizoen van The Masked Singer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore