Entertainment

Lily Allen na heftige periode nu 18 maanden clean

27 januari 2021 15:17
David Harbour en Lily Allen Beeld © Getty Images

Het is een bijzondere dag voor de 35-jarige Lily Allen. Vandaag is ze precies achttien maanden clean en nuchter, zo laat ze weten op Instagram.

"Kan het aanraden"

Tijdens haar muzikale dieptepunt, waarop ze ook financieel aan de grond kwam te zitten, besloot ze om maandenlang op tournee te gaan. Om extra geld te verdienen speelde ze het voorprogramma van Miley Cyrus, waarna het al snel nog meer bergafwaarts ging. Lily kon niet van alcohol en drugs afblijven en eenmaal thuis leed haar gezin daaronder.

Over haar kinderen zei ze: "Ik heb hen verwaarloosd op dat gebied. Ik hoop dat ze zich er niet te veel meer van herinneren. Ik hoop dat ze geen verslaafden worden zoals ik." Inmiddels gaat het een stuk beter met de zangeres en lukt het haar al achttien maanden om een clean en nuchter leven te leiden. 'Kan het aanraden!', schrijft ze op social media.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lily Allen geeft verwaarlozen dochters toe

Haar man heeft in het bijzonder een positieve invloed op het nuchtere bestaan van Lily. Stranger Things-acteur David Harbour is zelf twintig jaar nuchter en begrijpt precies wat zijn vrouw doormaakt. Ze helpen elkaar om op het rechte pad te blijven en het gaat zelfs zo goed dat Lily overweegt om na die zware tijd haar gezin uit te breiden. "Ik vind het heerlijk om kinderen in de buurt te hebben. Ik mis het om die kleine monsters door het huis te zien rennen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lily Allen zou best een groter gezin willen hebben

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore