Entertainment

Wauw: Zoon Jude Law lijkt als twee druppels water op zijn vader

27 januari 2021 14:45 Aangepast: 27 januari 2021 14:58
Jude Law Beeld © Getty Images

Jude Law (48) heeft een dubbelganger rondlopen! Zijn zoon Rafferty (24) lijkt sprekend op hem én volgt in zijn voetsporen. In de nieuwe editie van de Britse 'GQ' vertelt hij over acteerambities en waarom hij het 'grappig' vindt dat hij telkens wordt vergeleken met zijn vader.

"Mijn vader is mijn beste vriend"

Het valt niet te ontkennen: er is een heel duidelijke gelijkenis tussen Raff en Jude. "Die vergelijking wordt altijd gemaakt en dat vind ik wel grappig. Hij is mijn vader, dus natuurlijk lijken we dan op elkaar", verklaart de 24-jarige in British GQ. "We hebben veel overeenkomsten en zijn heel close. Nu ik wat ouder ben, helpt hij me met scripts en stuur ik hem weleens muziek." Raff wil ook zijn vader achternagaan op acteergebied. "Hij is trots op me", vertelt hij erbij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sienna Miller leed aan geheugenverlies na vreemdgaan Jude Law

Raff heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe film Twist, wat een hervertelling is van de klassieker Oliver Twist van Charles Dickens. "Ik probeer me niet te vergelijken met anderen", legt hij uit. "Mijn vader is mijn beste vriend. Ik keek heel erg naar hem op toen ik jong was." Raff is overigens niet de enige die de knappe kop van Jude heeft geërfd. Zijn zusje Iris maakt furore als model. De 20-jarige heeft deals met onder meer Dior, Stella McCartney, Bulgari en Loewe. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jude Law verwelkomt zesde kindje

Jude is een vader van zes. Hij kreeg zoon Raff (24), dochter Iris (20) en zoon Rudy (18) met zijn ex-vrouw Sadie Frost. Hun huwelijk liep op de klippen toen hij Sienna Miller ontmoette op de set van de film Alfie. De twee verloofden, maar hij ging vreemd met de nanny en toen was de relatie voorbij. Later kreeg hij nog dochter Sophie (11) met model Samantha Burke en dochter Ada (5) met actrice Catherine Harding. Inmiddels is hij hertrouwd met Philipa Coan, met wie hij in september een zesde kindje kreeg. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore