Entertainment

André Hazes en Jim Bakkum overvallen door heel vreemd verzoek

27 januari 2021 16:10 Aangepast: 27 januari 2021 16:17
André Hazes en Jim Bakkum Beeld © ANP

Dat je via het internet flink kunt bijbeunen op de meest bijzondere manieren, is inmiddels wel bekend. Blijkbaar zijn er zelfs mensen die het te doen hebben met BN'ers die heel wat inkomsten verliezen tijdens deze tijden. Zowel André Hazes (27) als Jim Bakkum (33) krijgen een wel heel vreemd verzoek via social media.

"Ja natuurlijk, hoeveel wil je ervoor geven?"

Als je niet zoals menig ander socialmediaster je huur bij elkaar wil verdienen via een platform als OnlyFans, kun je altijd nog je gedragen onderbroeken verkopen. Voor de onderbroekenlade van André en Jim zijn al gegadigden. De zangers hebben allebei eenzelfde bericht gekregen via Instagram.

'Mag ik betalen voor gedragen onderbroeken?' vraagt iemand aan Dre. Hij ziet het niet echt zitten. 'Geloof me, dat wil je echt niet met die eiwitpuffen.' Jim grapt dat hij er wel oren naar heeft om stinkend rijk te worden. 'Ja natuurlijk, hoeveel wil je ervoor geven?'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes noemt zichzelf een 'hypocriete' vader

André heeft deze dagen wel wat anders te doen dan een handeltje beginnen in gedragen ondergoed: er moet een huwelijk gepland worden. Vlak voor het einde van 2020 ging hij op één knie voor zijn Monique en vroeg haar om zijn vrouw te worden. Hoe dat er precies aan toeging, zie je in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore