Entertainment

80-jarige moeder maakte beruchte naaktfoto's van Liz Hurley

27 januari 2021 11:31
Elizabeth Hurley en haar 80-jarige moeder Angela Beeld © Instagram @elizabethhurley1

De pikante kiekjes van Elizabeth Hurley (55) in de sneeuw zijn gemaakt door haar 80-jarige moeder Angela. De actrice wilde het verhaal ophelderen nadat Piers Morgan (55) bij 'Good Morning Britain' haar belachelijk maakte en insinueerde dat haar zoon Damian (18) achter de camera stond tijdens de naaktshoot.

"Ik weet niet of mensen dat geruststellender vinden"

Piers liet zich tijdens Good Morning Britain behoorlijk negatief uit over Liz. Zo noemde hij de naakte sneeuwkiekjes 'griezelig en aandachtsgeil', maar dacht hij ook zeker te weten dat de 18-jarige zoon van de actrice voor fotograaf speelde. Maar dat klopt allemaal niet, meldt Liz op Twitter. 'Deze foto's zijn gemaakt door mijn 80-jarige moeder', laat ze weten op social media. 'Ik weet niet of mensen dat geruststellender vinden of niet.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Elizabeth Hurley maakt indruk met blote sneeuwfoto's

Angela, de moeder van Liz, woont sinds vorig jaar bij de actrice in Herefordshire. Het moeder-dochter-duo zag het niet zitten om tijdens de lockdown zonder elkaar te zitten en de twee besloten te gaan samenwonen. Sindsdien lijken ze de grootste lol te hebben, zo ook tijdens het schieten van de naaktfoto's in de sneeuw. Liz wordt volledig gesteund op social media na haar post. 'Het zijn waanzinnige foto's', 'Ik hou van de kiekjes en van jou. Maar misschien nog meer van je moeder, omdat zij ze gemaakt heeft' en 'Je ziet er goed uit', klinkt het. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore