Entertainment

Elizabeth Hurley maakt indruk met blote sneeuwfoto's

26 januari 2021 13:55
Elizabeth Hurley Beeld © Getty Images

Het is aan Elizabeth Hurley niet af te zien dat ze al 55 rondes om de zon heeft gemaakt in haar leven. De actrice staat sinds haar doorbraak bekend om haar schoonheid en daar pronkt ze nog naar hartenlust mee op social media.

"Jij bent niet menselijk"

Elizabeth kreeg een ingeving toen er sneeuw in haar omgeving viel: een fotoshoot. Maar dan wel in zo weinig mogelijk kleding. 'Hoe had ik de verleiding kunnen weerstaan?' vraagt ze zich af op Instagram. De actrice plaatst een tweetal foto's van haar lol in het winterwonderland, waarin ze slechts een bikinibroekje en een grote bontjas draagt. Het lijkt erop dat Liz met de kiekjes haar eigen badmodelijn wil promoten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

18-jarige zoon Elizabeth Hurley tekent modellencontract

De sneeuwkiekjes vallen in de smaak bij Elizabeths vele volgers. 'Jij bent niet menselijk', complimenteert er eentje de actrice. 'Hoe dan?' vraagt een ander. 'Dit is een aangename en welkome verrassing', meldt een derde. Maar niet iedereen is even enthousiast. 'Waarom?' willen sommigen weten. 'Mijn zoon is net zo oud als die van jou. Als ik zoiets zou plaatsen, zou hij zich voor eeuwig vernederd voelen', vertelt iemand. 'Hou hiermee op', laat weer een ander haar weten. 

Liz is niet enige celeb die strak in de lak zit. Tijdens de coronacrisis deden ook onze BN'ers er alles aan om zo fit mogelijk te blijven. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore