Entertainment

Gordon biedt zichzelf aan: 'Wil jij bellen met mij en Toto?'

26 januari 2021 09:48
Gordon hondje Toto Beeld © Screenshot Instagram

Gordon (52) is de rellen die het 'zooitje ongeregeld' nu al drie dagen op rij in ons land veroorzaakt spuugzat. Om wat positiviteit te brengen in deze sombere tijden komt hij met een ludieke oplossing.

"Ik dacht: waarom gaan we niet wat positiviteit verspreiden?"

Samen met zijn pup Toto wil hij mensen thuis - coronaproof - bezoeken of met ze videobellen. Want, zo zegt hij in een video op Facebook: "Mensen worden zo vrolijk van filmpjes met Toto. Ik krijg heel veel verzoekjes van mensen of ik niet een keer met ze kan bellen en Toto kan laten zien." Genoeg reden om door te pakken. 

"Ik heb toch geen reet te doen overdag", vertelt de zanger die sinds corona geen werk meer heeft. Hij zegt zelfs al een aantal keren op de verzoeken te zijn ingegaan: "Onder anderen met een terminale vrouw heb ik gefacetimed en dat was zo leuk. Daarom dacht ik, met alle ellende die nu op tv is, waarom gaan we niet wat positiviteit verspreiden?"

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon totaal in paniek na val puppy: 'Hij reageerde niet meer'

"Je kan mensen opgeven bij mij, die heel erg ziek zijn of eenzaam, die ik dan ga bellen." Het is zelfs een optie om een fysiek bezoekje van de zanger te krijgen, hoewel dat natuurlijk wel ingewikkeld is door alle corona-regels. "Maar ik ga wel mijn best doen. En dan ga ik het eventueel uitzenden op Toto’s kanaal. En dan noem ik het Toto los met Gordon.”

De artiest heeft geen goed woord over voor de relschoppers die nu al een aantal avonden voor opschudding zorgen. "Wat een tuig. Een ongeregeld zooitje. Die mensen die zich allemaal druk maken en niet aan de regels houden. Die zijn in mijn ogen de maatschappij aan het ontwrichten. Ga wat nuttigs doen met je leven!"

Een dosis 'Geer en Goor' zou de mens goed doen in deze sombere tijd. Gerard ziet een nieuwe show met Gordon ook wel zitten, zo zegt hij in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore