Ga naar de inhoud
Entertainment

Vruchtbaar programma: zoveel BZV-baby's zijn er al geboren

Boeren Boer zoekt vrouw Baby's Beeld © KRO/NCRV Yvon Jaspers

Mooi babynieuws vorig weekend: 'Boer Zoekt Vrouw'-deelnemer Steffi is bevallen van haar dochter Sterre. Het is het eerste kindje voor haar en vriend Roel, die ze via het programma heeft leren kennen, maar níet de eerste 'Boer Zoekt Vrouw'-baby. Integendeel.

Inmiddels zijn meer dan tachtig kinderen het resultaat van Yvons koppelpogingen in het populaire programma. De allereerste was Anna: de dochter van boer Hans en zijn Connie uit seizoen 1. Het meisje werd op 18 oktober 2007 werd geboren. Hans en Connie waren ook al het eerste BZV-koppel dat ging trouwen. 

En de meest recent geborene is dus Sterre Yvon Madelon, vernoemd naar - je leest het goed - Yvon Jaspers.

Maar, zoals gezegd, er zijn meer boeren die hun liefde hebben bestempeld met kroost. Voor presentator Yvon Jaspers blijft dat bijzonder, zo zegt ze in een eerder interview met Vrouw: "Ik had nooit durven dromen dat een tv-programma voor veel deelnemers zo'n positieve invloed zou hebben op hun leven. Dat er huwelijken gesloten worden en er inmiddels meer dan 75 kinderen zijn geboren omdat hun ouders elkaar hebben leren kennen door Boer Zoekt Vrouw. Dat is iets om heel dankbaar voor te zijn als presentator." 

De teller staat inmiddels zelfs op meer dan tachtig kleintjes. Lang niet alle boeren hangen het babynieuws aan de grote klok, maar een aantal maakt het nieuws juist graag via het programma bekend. We zetten er een paar op een rij. 

Allereerst tilapiaboer Marc uit Zambia, die na het programma zijn liefde Merel vond. Samen kregen ze in 2019 een kleintje: zoon Vos Melle Jels.

 

Beschuit
Lees ook:
Beschuit met muisjes! Boerin Steffi bevallen van eerste kindje

Of boer Leo, uit seizoen 2014/2015 (zie foto hierboven). Samen met Eline heeft hij inmiddels drie zoons: Ties, Guus en Jelle.

Op het erf van boerin Agnes, die elf jaar geleden mee deed aan Boer Zoekt Vrouw, rennen ook drie koters rond. Samen met Albert heeft ze Lieke, Geert en Maaike.  

 

In 2015 werden boer Henk en zijn Fiona ouders van hun eerste: zoontje Owen. Inmiddels heeft het stel een gezin van vijf. Yvon bezocht ze vorig jaar tijdens de reünie: 

Nog
Lees ook:
Nog onduidelijk wanneer Boer zoekt Vrouw terugkeert

De Texelse schapenboer Jan en zijn vrouw Rianne (foto hierboven) hebben inmiddels twee kleintjes samen: zonen Melle en Siem. 

Bekijk hieronder de meest recente foto van een hoop BZV-kiddo's bij elkaar. 

Bettina
Lees ook:
Bettina Holwerda blikt terug op ontmoeting met haar liefde Jim
Bron: RTL Boulevard