Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is de knappe én jarige zoon van Ron Boszhard

Ron Boszhard Beeld © ANP

Het is vandaag een éxtra leuke dag voor Ron Boszhard (57). Zijn zoon Niels viert vandaag namelijk zijn 24ste verjaardag. En wat blijkt? Niels is behoorlijke eye-candy.

"24 kaarsjes uitgeblazen op anderhalve meter"

In tegenstelling tot kinderen van veel andere Nederlanders, zoals de kroost van Wendy van Dijk, Quinty Trustfull en Linda de Mol, zijn de kinderen van Ron geen bekende gezichten in medialand. Zijn zoon Niels en dochters Naomi en Roos leven een leven buiten de schijnwerpers.

Maar op het Instagram-account van de vandaag 24 jaar geworden Niels is te zien dat hij er bijzonder goed uitziet. '24 kaarsjes uitgeblazen op anderhalve meter. Ging maar net goed', schrijft Niels bij een foto van zichzelf.

WIDM-kijkers
lees meer:
WIDM-kijkers hebben medelijden met 'de nieuwe Ron Boszhard'

Inmiddels staat Niels' vader Ron bekend om zijn twee deelnames aan het programma Wie is de Mol? De eerste keer liep voor de presentator af in een pijnlijke tragedie, toen hij twee keer als eerste naar huis werd gestuurd. Gelukkig werd een tweede kans voor Ron, tijdens het jubileumseizoen van het programma, een stuk leukere ervaring. Ron moest vlak voor de finale het spel verlaten. In de video hieronder blikt Ron terug op zijn tijd bij de populaire tv-show.

Patrick Martens en Ron Boszhard blikken terug op WIDM-avontuur

03:16