Entertainment

Catelynn uit Teen Mom eerlijk over band met geadopteerde dochter

25 januari 2021 14:41
Catelynn Baltierra Beeld © Getty Images

Catelynn Baltierra (28) was één van de weinige tieners in '16 & Pregnant' die koos om haar kindje voor adoptie op te geven. Ruim 11 jaar later doet het de 'Teen Mom'-ster en haar man Tyler (29) nog altijd pijn, maar ze zijn wel in contact met Carly. Dat vertelt ze aan 'TooFab'.

"We houden altijd contact"

Het is alweer 11 jaar geleden dat de kijkers van 16 & Pregnant de emotionele aflevering zagen waarin Catelynn en Tyler besloten hun dochter op te geven voor adoptie. Het jonge stel koos voor een open adoptie en zagen hoe Carly een vast onderkomen vond bij Brandon en Teresa Davis. Door de regeling die ze hebben getroffen met de adoptieouders zijn Catelynn en Tyler nog altijd onderdeel van Carly's leven, vertelt de Teen Mom-ster aan TooFab

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jenelle uit Teen Mom heeft 11-jarige zoon weer terug in huis

"We praten. Carly's moeder en ik sturen elkaar vaak berichtjes", vertelt Catelynn aan TooFab. Hoewel ze regelmatig contact hebben, gebeurt dat niet zo vaak in real life. "We zagen hen twee zomers geleden. Dat heeft mede te maken met de pandemie en zo. (...) Hopelijk gaat het binnenkort wat beter wat betreft het coronavirus en kunnen we elkaar weer bezoeken, maar we houden altijd contact." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom wil ex verbannen uit leven van kinderen

Catelynn en Tyler hebben inmiddels twee dochtertjes thuiszitten, Nova (6) en Vaeda (1). Ook zij zien hun oudere zus Carly weleens. "Ze hebben niet al te lang geleden met elkaar gesproken via FaceTime", aldus de realityster. "Het allerbelangrijkste is dat de meisjes contact met elkaar kunnen houden." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore