Entertainment

Huis Naya Rivera na 9 dagen al verkocht

22 januari 2021 20:08
Naya Rivera Beeld © Getty Images

Slechts negen dagen heeft het huis van de overleden actrice Naya Rivera te koop gestaan. De 'New York Post' meldt dat de woning alweer van de markt is. De 'Glee'-ster verdronk afgelopen juli op 33-jarige leeftijd na een boottochtje met haar zoontje.

Het huis zou voor 2,7 miljoen dollar, omgerekend 2,2 miljoen euro, verkocht zijn. Zelf kocht de de actrice in 2018 het niet zo bescheiden stulpje in Los Angeles voor zo’n 2,5 miljoen dollar, ongeveer 2,1 miljoen euro. De familie van Naya besloot met de koop akkoord te gaan om de volgende stap in het rouwproces te nemen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Glee-acteurs herdenken overleden Naya Rivera op verjaardag

De actrice woonde in de villa met haar 5-jarige zoon Josey, die sinds de dood van zijn moeder bij zijn vader Ryan Dorsey woont en de zus van Naya, Nickayla. De twee betrokken samen een appartement omdat ze beiden zorg dragen voor het mannetje. Ryan was van 2014 tot 2018 met Naya getrouwd. Het stel verwelkomde Josey in 2015.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Naya Rivera zet huis te koop als volgende stap rouwproces

Naya overleed op 8 juli 2020 nadat ze verdronk in Lake Piru in Ventura County in het zuiden van Californië. Ze was die dag samen met haar zoontje Josey gaan varen. Hij zag zijn moeder na een zwemtocht onder water verdwijnen nadat zij het jongetje met haar laatste krachten op de boot kon hijsen. Josey werd uiteindelijk slapend op de boot gevonden door andere boottoeristen, die hierop direct de politie alarmeerden. De lokale politie omschreef het ongeval destijds als 'zeer onfortuinlijk en enorm tragisch'.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore