Entertainment

Kim Kötter en Jaap Reesema verwelkomen derde kindje

26 februari 2021 07:21 Aangepast: 26 februari 2021 07:21
Kim Kötter en Jaap Reesema Beeld © ANP

Kim Kötter (38) en Jaap Reesema (36) zijn voor de derde keer ouders geworden. Het kindje lag lange tijd in een stuitligging, wat extra zorgen met zich meebracht voor de bevalling.

"We zijn intens verliefd"

'Eindelijk is hij daar! Op 23 februari om 22.06 uur is onze jongste zoon geboren', laat Kim via Instagram weten. 'Onze droom is uitgekomen, drie gezonde zoons. Een wonder! En dat is direct de betekenis van zijn naam. (Officieel godsgeschenk). Mogen we aan jullie voorstellen onze zoon: Ted Siewertsz van Reesema. We zijn intens verliefd.'

Het is het derde zoontje voor Kim en Jaap, die al Muck van 4 en Youp van 2 hebben. Volgens Kim zijn de twee 'de meest trotse broers op aarde'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema maken podcast over derde kindje

De naam van het ventje was nog wel even een dingetje. Op haar YouTube-kanaal stelde Kim eerder namelijk dat ze lang moesten zoeken naar 'de perfecte naam'. Volgens de presentatrice is het voor jongens extra moeilijk om een originele, Nederlandse naam te vinden die ook nog eens lekker klinkt met de namen van hun oudste kids.

De zwangerschap kwam voor zowel Kim als haar grote liefde Jaap, totaal onverwacht. Hun vorige twee wondertjes werden namelijk met behulp van ivf geboren. "Mijn ouders, schoonouders en mijn hele familie hadden het allemaal niet aan zien komen. Ze dachten allemaal dat het om iemand anders ging", onthulden de trotse ouders na de bekendmaking van de zwangerschap in hun vlog.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Jaap Reesema kan succes niet geloven: 'Zo bijzonder'

Hoewel de gezinsuitbreiding meer dan welkom is, hadden de twee er dan ook niet op gerekend op een 'natuurlijke manier' zwanger te worden. Het was nota bene de personal trainer van het model die opperde dat ze wel eens zwanger kon zijn. "Wij waren er helemaal niet mee bezig. (...) Dat gevoel van 'dit kan niet', dat hebben we heel lang gehad", aldus Kim.

Kim was eerder al bijzonder openhartig over de geboorte van zoontje Muck, die veertien weken te vroeg werd geboren. Met 26 weken zwangerschap braken haar vliezen en werd ze met sirenes en al afgevoerd naar het ziekenhuis. 'We leefden per minuut, later per dag, nog later per week extra erbij', aldus Kim.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore