Entertainment

Beschuit met muisjes! Boerin Steffi bevallen van eerste kindje

24 januari 2021 13:09 Aangepast: 24 januari 2021 13:46
Beeld © KRO-NCRV

Heugelijk nieuws uit het zuiden van ons land. Steffi (31) en haar partner Roel zijn voor het eerst ouders geworden. De boerin, bekend door haar deelname aan 'Boer zoekt Vrouw', is vrijdag bevallen van een meisje.

"Afgelopen vrijdag 22-01-2021 zijn wij de trotse ouders geworden"

Het kleine meisje heet Sterre Yvon Madelon en is vernoemd naar BzV-presentatrice Yvon Jaspers. Zo is te lezen op Instagram. 'Afgelopen vrijdag 22-01-2021 zijn wij de trotse ouders geworden.'

In september 2020 bracht de hengstenhouder het babynieuws naar buiten via de website van Boer zoekt Vrouw. Op dat moment had het stel hun 20 weken-echo er al op zitten. "Roel en ik zijn dolgelukkig, alles gaat heel goed." Ook biechtte ze op dat ze last had van de bekende zwangerschapskwaaltjes. "Ik was echt kotsmisselijk in het begin. Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn dus ik heb het er graag voor over."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boerin Steffi en Roel uit BzV verwachten eerste kindje

Destijds grapte de aanstaande moeder dat ze haar dochter eigenlijk de naam Yvon moet geven. "Zonder het programma was ze er niet geweest. Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit."

Maandag om 18.30 uur vertelt Steffi in RTL Boulevard meer over de geboorte van haar dochtertje en eerste dagen als moeder.

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore