Entertainment

Coronouja! Martien Meiland houdt karaokefeestje

22 januari 2021 15:48
Martien Meiland Beeld © ANP

Voormalig kasteelheer Martien Meiland (59) weet wel hoe zijn volgers de lockdown door kunnen komen. Hij spoort iedereen aan om karaoke als hobby op te pakken. Zoals een echte influencer betaamt heeft hij zelf al de microfoon opgepakt.

"Wellicht heb je niks te doen in coronatijd maar karaoke-feest thuis kan altijd"

Carnaval is er dit jaar vroeg bij in Hengelo. Martien deelt een vrolijk kiekje van zichzelf, Erica en drie vrienden in een roze pakje dat dochter Maxime tegen bodemprijzen aanbiedt in haar webshop. Wie zichzelf maar moeilijk weet te vermaken tijdens deze periode, kan aan op het advies van de chateau-ster. 'Wellicht heb je niks te doen in coronatijd maar karaoke-feest thuis kan altijd! #coronafree', schrijft Martien op Instagram. Dat je maar één iemand over de vloer mag hebben en met zingen het virus juist makkelijker kunt verspreiden, is hij blijkbaar even vergeten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martien Meiland is uitgeblust: 'Ik ben moe'

Waar sommige jaren een topjaar zijn voor wijn, was 2020 waanzinnig voor Martien Meiland. Corona of niet: hij sleepte menig deal én prijs in de wacht. Zo ontving hij van entertainmentdeskundige Aran Bade de RTL Boulevard Online Award voor Meest Besproken BN'er van het jaar. Martien was er helemaal mee in z'n nopjes:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore