Ga naar de inhoud
Entertainment

Marnix uit Prince Charming vertelt over eerste nacht met Marvin

Beeld © Videoland

Woensdag was de finale van 'Prince Charming' te zien. Daarin werd bekend dat Marvin ervoor koos om samen met Marnix verder te gaan. In de podcast van Kiki Düren vertelt die over zijn tijd op Sicilië én met Marvin.

"Toen hebben we tot half vier 's nachts diepe gesprekken gehad"

Allereerst vertelt Marnix over hoe het was om de uitkomst van de finale constant geheim te houden. "We mochten echt niets zeggen. Dat was lastig, maar ik ben blij dat het nu out in the open is." Aanvankelijk verwachtte Marnix niet veel van het avontuur. "Ik wist niet voor wie ik kwam. En dan is er ook nog de kans dat hij mij ook leuk moet vinden." Toch bleek al snel dat hij wel degelijk geïnteresseerd was in Marvin, maar toch moest hij lang wachten op een date. "Dat maakte me onzeker."

Uiteindelijk schopte Marnix het samen met Ferdi tot de finale. "Ik stond er zelf heel relaxed in", vertelde hij. Ondanks dat Marnix wist dat er iets gaande was tussen hemzelf en Marvin, wist hij ook dat Ferdi een goede kans maakte. "Ik zag de vonk tussen hen ook. Dat was niet te ontkennen." Voor Marnix voelde het dan ook lullig toen Marvin voor hém koos en niet voor Ferdi. "Omdat ik wist dat Ferdi best wel een klap ging krijgen."

Moeder
lees meer:
Moeder van Marvin uit Prince Charming: 'Kies Ferdi'

In eerste instantie was Marnix verbaasd en overvallen toen Marvin voor hem koos. "Qua types zijn we heel erg anders, maar dat is ook interessant. We leerden nieuwe dingen kennen van elkaar. We deden steeds meer stappen naar elkaar toe."

Na de opnames van de finale sliepen Marnix en Marvin samen in het hotel waar Marvin al die tijd al sliep. "Toen hebben we tot half vier 's nachts diepe gesprekken gehad. En heel veel wijn gedronken. Ook hebben we gezoend." Of het bij zoenen is gebleven, laat Marnix in het midden.

Wie vlak vóór de grote finale afviel, was Rick. Hij werd vriendelijk door Marvin verzocht om Il Palazzo te verlaten. Bij RTL Boulevard doet Rick nu exclusief zijn verhaal over het hele Prince Charming-avontuur. Je ziet het gesprek hieronder.

Rick uit Prince Charming vooral opgelucht na finale

03:05