Entertainment

Big Brother stuurt René als derde kandidaat naar huis

22 januari 2021 11:46
René in 'Big Brother' Beeld © RTL/Videoland

Het zit erop voor René. De kijkers van 'Big Brother' hebben hem als derde kandidaat naar huis gestuurd. Zijn verblijf werd dus kort na zijn entree al afgekapt, want René stapte pas twee weken geleden binnen.

Liese en Naomi kregen een nieuwe kans van de kijker, maar René moet zijn spullen pakken. Zijn intrede in het Big Brother-huis verliep niet geheel vlekkeloos. Hij dook twee weken geleden op in het programma. De overige bewoners deden het dozenspel, waarbij ze vragen konden stellen aan potentiële nieuwelingen. Op basis van hun antwoorden kozen de al bestaande inwoners hun nieuwe mede-bewoners. René zat daar niet tussen, maar door Terror Theo's plotselinge vertrek was er opeens ruimte en kon hij toch een bed claimen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jill uit Big Brother met ambulance afgevoerd

Helaas voor René moest hij zich meteen van zijn beste kant laten zien. Door de manier waarop hij het Big Brother-huis binnenkwam, kreeg hij een automatische stem voor deze week. René heeft de kijker echter niet weten te overtuigen en vertrekt dus weer naar zijn eigen onderkomen.

Big Brother is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5 en terug te kijken bij Videoland, waar ook de livestream te zien is. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore