Ga naar de inhoud
Entertainment

Lady Whistledown kondigt tweede seizoen Bridgerton aan

Bridgerton Beeld © Netflix/Liam Daniel

'Bridgerton' was een meer dan welkom kerstcadeautje van Netflix. Op 25 december kwam de serie uit en werd, mede dankzij de spannende liefdesintriges, een hit. Amper een maand later heeft de streamingdienst al goed nieuws voor de fans: de ton keert namelijk terug voor een tweede seizoen!

"Ik zal mijn pen klaar hebben om verslag te doen van al zijn romantische bezigheden"

Niemand minder dan Lady Whistledown maakte het nieuws zojuist bekend. 'De ton gonst van de laatste roddels en daarom is het mijn eer om u mee te delen: Bridgerton zal officieel terugkeren voor een tweede seizoen.' 

Seksscènes
Lees meer:
Seksscènes Bridgerton massaal gedeeld op pornosites

Fans van de Netflix-hit hoeven niet lang te wachten op het tweede seizoen, de opnames van deel twee vinden dit voorjaar al plaats.

Waar het eerste seizoen nog volledig in het teken stond van Daphne Bridgerton, zal het volgende deel zich focussen op haar broer, Lord Anthony Bridgerton. 'Ik zal mijn pen klaar hebben om verslag te doen van al zijn romantische bezigheden', aldus Lady Whistledown. Een tweede seizoen zat er aan te komen. Bridgerton is nu eenmaal gebaseerd op acht boeken over de Bridgerton-familie.

Phoebe
Lees ook:
Phoebe Dynevor spoelde seksscènes Bridgerton door bij opa en oma