Entertainment

Trijntje Oosterhuis maakt ingenieus plan: zo is avondklok minder erg

21 januari 2021 13:25 Aangepast: 21 januari 2021 15:36
Trijntje Oosterhuis Beeld © ANP

Trijntje Oosterhuis (47) ziet nu al op tegen de avondklok en komt daarom met een nieuwe 'challenge'. De zangeres heeft een plannetje om er toch het beste van te maken en roept haar volgers op om mee te doen.

"Laten we het eens heel anders doen de komende weken"

Het afgelopen coronajaar heeft al heel wat inventiviteit van mensen gevraagd. Maar dat weerhoudt Trijntje er niet van om nog eens een hersenspinsel de wereld in te gooien. De zangeres heeft een challenge bedacht waardoor de avondklok van 20.30 uur tot 04.30 uur iets dragelijker wordt. 'Drie uur eerder aan de dag beginnen!' schrijft ze enthousiast op Instagram. 'Lekker vroeg op om 05.00 uur.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trijntje Oosterhuis slaat handen ineen met internationale artiest

Daarnaast ziet Trijntje al helemaal voor zich hoe je dan je vroege uren kunt invullen. 'Beginnen met meditaties, dan een lange wandeling, lekker ontbijtje, een fijne podcast luisteren en dán pas aan thuisschool beginnen.' De zangeres ziet het wel zitten. 'Laten we het eens heel anders doen de komende weken!' Trijntjes volgers zijn een stuk minder enthousiast en geven aan niet zo vroeg uit de veren te willen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trijntje Oosterhuis rouwt om overleden schoonmoeder

Trijntje heeft niet stilgezeten tijdens de coronacrisis. De zangeres zong vanuit huis allerlei liedjes voor haar volgers op social media én bracht een kerstalbum uit. In de video hieronder vertelt ze er alles over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore