Entertainment

Album Drake laat langer op zich wachten: 'Energie in herstel'

21 januari 2021 04:34 Aangepast: 21 januari 2021 07:45
Drake Beeld © Getty Images

Fans van Drake (34) moeten langer wachten op zijn nieuwe album, 'Certified Lover Boy'. De rapper liet woensdag op Instagram weten dat hij de release van de plaat uitstelt om zich nog even te kunnen focussen op het herstel van een operatie.

"Ik ben blij dat ik weer op de been ben"

'Ik was van plan mijn album deze maand uit te brengen, maar door de operatie en revalidatie is al mijn energie in mijn herstel gaan zitten', liet hij weten in zijn Stories. 'Ik ben blij dat ik weer op de been ben, het goed gaat en ik me kan richten op het album, maar CLB komt niet uit in januari. Ik kijk ernaar uit de plaat met jullie te delen in 2021.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Binnenkort kun je geurkaarsen van Drake kopen

De Canadees deelde verder geen details over de ingreep, maar postte in oktober een foto waarop zijn knie in een brace zat. Fans gaan er dan ook vanuit dat de 34-jarige voor die blessure onder het mes is gegaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Barack Obama: 'Als de tijd rijp is mag Drake mij spelen in film'

Certified Lover Boy wordt het zesde studio-album van Drake, en de opvolger van Scorpion uit 2018. Die plaat brak op de dag van de release het streamrecord van Spotify toen Scorpion ruim 132 miljoen keer werd afgespeeld. Het album leverde Drake nummer 1-hits 'In My Feelings', 'God's Plan' en 'Nice For What' op.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore