Entertainment

Rob Kemps laat De Slimste Mens-kijker lachen om G-spot grapje

20 januari 2021 21:26
Rob Kemps Beeld © ANP

Rob Kemps (35) flikt het weer: hij is de slimste én de grappigste van de avond in 'De Slimste Mens'. Niet alleen heeft hij zijn plek in de volgende aflevering van de finaleweek veilig gesteld, hij weet ook de kijkers aan het lachen te krijgen.

"Die twee haal ik altijd door elkaar"

Ook in de aflevering van woensdagavond gaat het hard tegen hard. Zowel Rob als Tijl Beckand en Caroline Brouwer zijn nog in de strijd om de slimste mens van het huidige seizoen te worden. Rob lijkt in ieder geval al uitgeroepen te zijn tot de grappigste van het seizoen: de publiekslieveling krijgt een hoop positieve reacties van Twitterend Nederland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob Kemps twijfelde over deelname De slimste mens

De sympathieke zanger weet zelfs een lach op het gezicht van presentator Philip Freriks te toveren. De presentator is op zoek naar 'G-spot' als antwoord, maar Rob antwoordt met 'stuitje'. Zijn reactie is vervolgens goud waard. "Die twee haal ik altijd door elkaar", gniffelt hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Irritante' Tijl Beckand afgebrand door De Slimste Mens-kijkers

De man met wie hij al de hele week speelt - Tijl - is van beroep grappenmaker. Maar niet iedereen lijkt de humor van de comedian te begrijpen. Hij krijgt een hoop kritiek op zijn optreden in De Slimste Mens en heeft via Instagram laten weten wat hij daar nu precies van vindt. Je leest zijn reactie hier

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore