Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze 8 heerlijke series slepen je door de avondklok heen

Elise Schaap in 'De TV Kantine', Omar Sy in 'Lupin' en Gaby Blaaser voor 'In shape met Gaby' Beeld © RTL/Netflix/Instagram @gabyblaaser

Met de komst van de avondklok is het straks waarschijnlijk niet meer mogelijk om je huis na 20.30 uur 's avonds te verlaten, tenzij je daar een extreem goede reden voor hebt. Dat betekent dat je je kijklijstjes maar weer eens moet aanvullen. RTL Boulevard helpt je graag een handje. De volgende series slepen je door deze heftige beproeving heen.

1. In shape met Gaby

De coronakilo's vliegen eraan en daarom is het tijd om je huis om te toveren tot een gym. Fervent sportschoolganger Gaby Blaaser wil je een handje helpen en deelt elke week haar tips om jezelf weer in topvorm te krijgen. In shape met Gaby is te zien bij Videoland. 

Gaby
Lees ook:
Gaby Blaaser helpt Prince Charming-afvallers weer aan de man

2. Lupin

Hoor jij niet bij één van de 70 miljoen accounts die Lupin heeft gekeken? Volgens Netflix is de Franstalige serie één van hun grootste hits ooit en ook in Nederland is men verknocht van de show. De serie is geïnspireerd op de romans van Maurice Leblanc over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin. Hoofdpersoon Assane Diop, gespeeld door Omar Sy, probeert zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe serie Lupin is grootste Franse Netflix-succes ooit

3. Kinderen geen bezwaar

Je lekker onderdompelen in nostalgie doe je met Kinderen geen bezwaar. De Nederlandse comedyserie, die liep van 2004 tot 2013, is te zien bij Videoland. Dat betekent dat je dus opnieuw kunt turen naar de familieperikelen van Gerard en Maud en zijn zoon Daan en haar dochter Julia. Eigenlijk is de serie bijna een soort vaderlandse voorloper van Modern Family.

Huwelijk
Lees ook:
Huwelijk Kinderen Geen Bezwaar-acteur voorbij: 'Het is pijnlijk'

4. Het zonnetje in huis

Nog meer nostalgie! Door het coronavirus zijn veel series tijdelijk tot een halt geroepen, maar gelukkig kunnen we goed teren op een paar gouwen ouwen. En dus kan Het zonnetje in huis natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Alle negen de seizoenen over de familie Bovenkerk zijn te zien bij Videoland. 

Zó
Lees ook:
Zó gek was mevrouw de Vries uit Het Zonnetje In Huis

5. Kees & Co

Niet alleen de reboot, maar álle seizoenen van Kees & Co zijn geüpload door Videoland. Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja schitteren in de eerste acht seizoenen van de serie. Later wordt Kees vergezeld door haar schoondochter in de hernieuwde variant van de show. Die rol werd eerst gespeeld door Chantal Janzen, maar zij werd later vervangen door Tina de Bruin.

Nieuwe afleveringen Kees & Co zijn weer als vanouds

01:59
RTL
Lees ook:
RTL trekt stekker uit Kees & Co: geen derde seizoen

6. MAFS

Married at First Sight is al jaren een kijkcijferknaller. Niet alleen de meest bekende deelnemer, 'Wenkie' Chantal, was in dat programma te zien: vele anderen gaven het jawoord nog zonder hun aanstaande echtgenoot of echtgenote in levende lijve te hebben gezien. Zijn de zes Nederlandse seizoenen nog niet genoeg voor je? Dan heeft Videoland ook alle afleveringen van de Australische variant voor je.

Deskundigen leggen wetenschap achter MAFS-matches uit

02:17
MAFS-deelnemer
Lees ook:
MAFS-deelnemer Lizzy reageert op geruchten over scheiding

7. De TV Kantine

Even lachen om de gekkigheid van de sterren kan met geroemd persiflageprogramma De TV Kantine. Het huidige seizoen is nog elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland, maar ook de oudere reeksen staan op het streamingplatform. 

De TV Kantine confronterend voor Marieke Elsinga

02:06
Deze
Lees ook:
Deze acteur speelde Tim Hofman in De TV Kantine

8. Date or No Date?

Waarschijnlijk heb je Prince Charming, waarvan deze week de laatste aflevering werd uitgezonden, op de voet gevolgd. Het liefdesavontuur dwong Marvin ertoe afscheid te nemen van een aantal heren. De afvallers krijgen in Date or No Date? een tweede kans. Het hele seizoen van Date or No Date? is te zien bij Videoland en hieronder zie je de aflevering met Tim. 

Date or No Date? Marvin zat flink te voelen tijdens date met Tim

10:23