Ga naar de inhoud
Entertainment

Rick uit Prince Charming vooral opgelucht na finale

Beeld © RTL Boulevard

Rick en Marvin leken elkaar helemaal gevonden te hebben in 'Prince Charming'. Toch werd de hunk in de finale als eerste naar huis gestuurd. Bij RTL Boulevard doet hij nu exclusief zijn verhaal.

"Ik twijfelde zelf ook"

Kijkers van Prince Charming zagen hoe Marvin het avontuur met Rick beëindigde. Hij koos ervoor verder te gaan met Marnix en Ferdi. Voor Rick was dat eigenlijk wel een opluchting. "Ik twijfelde zelf ook en ik wist ook dat Ferdi veel meer voor hem voelde. Dus wat dat betreft was ik niet superverdrietig daaronder en was ik eigenlijk een beetje opgelucht."

Rick uit Prince Charming vooral opgelucht na finale

03:05
Moeder
Lees ook:
Moeder van Marvin uit Prince Charming: 'Kies Ferdi'

Na de opnames van het programma moest Rick wel even bijkomen. "Na de opnames was ik helemaal op, zowel fysiek als mentaal. Ik moest gewoon weer helemaal opladen." Ondanks dat hij niet de liefde heeft gevonden, is hij wel blij hoe alles is gelopen. Hij krijgt namelijk vanuit verschillende hoeken reacties op zijn coming out. "Dat geeft wel steun bij andere jongens die nog met zichzelf struggelen. En ik vind het wel mooi om daarop te reageren."

Ook heeft hij heel wat liefdesverklaringen in zijn inbox ontvangen. Daar heeft hij tot nu toe nog niks mee gedaan. "Wat betreft liefdesbrieven en berichtjes: dat wordt allemaal een beetje te veel. Ik bewaar het wel en kom er later zeker op terug."

Dít
Lees ook:
Dít is de man voor wie Marvin kiest in Prince Charming