Entertainment

Kim Kardashian opnieuw onder vuur na 'asociale' post op Instagram

20 januari 2021 16:47
Kim Kardashian Beeld © ANP

Je zou denken dat het de meeste mensen niet ontgaan is dat we op dit moment midden in een pandemie leven, behalve Kim Kardashian (40). Althans, zo lijkt het als je op haar Instagram kijkt. De realityster wordt voor de zoveelste keer beladen met kritiek, nadat ze op haar social media een bericht post over dat ze in het paradijs leeft.

"Het is misschien voor jou een paradijs, maar niet voor de 400.000 doden van COVID"

Het is niet de eerste keer dat Kim het slachtoffer is van kritische volgers. Afgelopen maanden reageerden mensen vaker over het feit dat de influencer met haar rijkdom pronkt tijdens de pandemie die tot nu toe meer dan 400.000 levens heeft geëist. Aan het begin van de pandemie lag de moeder van vier onder vuur vanwege het mengen met andere huishoudens en het bijwonen van familiebijeenkomsten. Daarna werd ze ook nog het onderwerp van gesprek toen ze in oktober met veertig vrienden en familieleden naar een privé-eiland was afgereisd om haar verjaardag te vieren.

'Ik realiseer me dat dit voor de meeste mensen iets is wat nu zo ver buiten bereik is', schreef ze naast beelden van zichzelf dansend op het strand en genietend van uitbundige diners. 'Dus op momenten als deze word ik eraan herinnerd hoe bevoorrecht mijn leven is.' 

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Kim krijgt 'individuele begeleiding' in scheiding van Kanye

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Joe Exotic smeekt Kim Kardashian om hulp

Kim heeft overduidelijk niet geleerd van de kritische reacties. Nu, maanden later, post de 40-jarige een bericht waarbij ze schrijft: 'Dit is meer dan leven, dit is paradijs.' Dit bericht schiet wederom bij veel mensen in het verkeerde keelgat en dat laten de critici dan ook niet zomaar aan zich voorbijgaan. 'Heel goed, er zijn mensen die lijden en jij pronkt en schept op over je rijkdom, goed gedaan', 'Het is misschien voor jou paradijs maar niet voor de 400.000 doden van COVID' en 'Ben je in het paradijs? Oké, prima. Maar om te pronken terwijl er meer dan 400.000 doden door Covid zijn, is uiterst respectloos', reageren volgers onder haar bericht.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Kim Kardashian weer zonder trouwring gespot op Instagram

Maar of Kim inderdaad in het paradijs leeft, vragen veel volgers zich ook af. Zo werd onlangs bekend dat zij en haar man Kanye in een scheiding liggen en dat ze zelfs therapie hebben stopgezet, omdat het geen zin meer zou hebben. Het stel trouwde in 2014 en kregen vier kinderen samen: North (7) Saint (5), Chicago (3) en Psalm, die twintig maanden oud is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore